Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul Super Mate, pentru elevii ciclului primar

Sâmbătă, la „Vasile Voiculescu”

Concursul Super Mate, pentru elevii ciclului primar

Sâmbătă, 11 iunie 2016, la Liceul Tehnologic Sanitar ,,Vasile Voiculescu", a avut loc concursul Super Mate, pentru elevii ciclului primar, în organizarea colectivului de învăţători al Liceului Tehnologic Sanitar ,,Vasile Voiculescu" din Oradea, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Cantemir".

La prima ediţie au participat  peste 200 de concurenţi din 11 unităţi şcolare: Lic. T.S. ,,V. Voiculescu", şcolile gimnaziale ,,D. Cantemir", ,,N. Bălcescu", ,,Dacia", ,,Oltea Doamna" şi ,,I. Slavici", Şc. Gim. Nr. 16, Şc. Gimnazială  din Ineu, Lic. Teoretic ,,O. Ghibu", Lic. T. German ,,Fr. Schiller" şi Liceul Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu". Exerciţiile şi problemele cu grad diferit de dificultate au fost cuprinse în revista concursului, fiecare având câte patru variante de răspuns (tip grilă) din care doar una a fost corectă. Timpul de rezolvare a fost de 60 de minute pentru elevii din clasele pregătitoare, I,II şi III şi 90 de minute pentru cei din clasa a IV-a.
La 100 de puncte se obţine premiul I - câte o tabletă pentru fiecare nivel de clasă, prin tragere la sorţi, iar ceilalţi se vor alege cu culegeri de probleme; 95 de puncte înseamnă  premiul II, iar 90 de puncte - premiul III, care vor fi răsplătite cu diplome; sub 90 de puncte  - se vor acorda diplome de participare.
Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor celor cinci tablete, dintre concurenţii care au obţinut 100 de puncte, va avea loc marţi, 21 iunie, la ora 13.00, la Lic. ,,Vasile Voiculescu".
Comitetul de organizare (alcătuit din doamna director Adina Cozma Cărăbaş, doamna director adjunct Daniela Lascău, Ramona Moţ - coordonator proiect şi Alina Firtean - redactor revistă şi diplome ) vă mulţumeşte pentru participare şi vă invită şi la ediţia a II-a.
Alina Firtean

Trimite email

miercuri, 27 mai 2020