Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La revedere, școală dragă!

Ne vedem la toamnă!

La revedere, școală dragă!

Joi, 16 iunie 2016, la Școala Gimnazială Internaţională Agora, a avut loc Festivitatea de premiere a elevilor agoriști din învățământul primar și gimnazial, la finele anului școlar 2015-2016.

Încărcați de emoție și nerăbdare, părinții, bunicii, frații și surorile lor au umplut până la refuz Aula Verde a școlii care a găzduit importantul eveniment.
Festivitatea a început cu o premieră: Prima generație de absolvenți Agora, care a finalizat ciclul primar, pășind din toamnă într-o nouă etapă a progresului școlar: ciclul gimnazial. Astfel, elevii clasei a IV-a: Barbur Maya, Bulzan Sebastian, But Raul, Corridoni Eric și Riccio Alessandro, sub îndrumarea d-nei învățătoare David Anamaria, au fost felicitați și premiați pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură și purtare de-a lungul celor patru ani de studiu; studiu care și-a lăsat amprenta pozitivă asupra dezvoltării lor personale prin perfecționarea limbii engleze, experiența participării la concursuri școlare regionale, naționale și internaționale și implicarea în viața socială prin activități de voluntariat și proiecte extracurriculare.
Pe un fond încărcat emoțional, managerul școlii, doamna conf. univ. dr. Alina Angela Manolescu, a deschis festivitatea vorbind despre reușita primei generații, datorită muncii în echipă a personalului didactic și auxiliar, a implicării active a părinților în viața copiilor, a mediului în care aceștia studiază teoretic și practic, după modelul occidental, curricula internațională I.P.C., iubirea și încurajarea de care au parte zi de zi.
Rând pe rând, învățătoarele de la clasa pregătitoare, clasele I, a II-a, a III-a și a IV-a, urmate de dirigintele claselor a V-a și a VI-a, respectiv: Câta Otilia, Balaj Diana, Drugaș Daniela, Balogh Denisa și Miere Crina și-au prezentat elevii, le-au înmânat premiile, diplome și coronițe pentru performanța școlară. Festivitatea a continuat cu momente de dans și cântece în limba engleză. 
După momentul familial, cu felicitări, flori și îmbrățișări, s-a ieșit în curte, unde, pe un fundal muzical, au fost lansate lampioane, s-au servit gustări și șampanie și s-au făcut multe fotografii. În marea familie Agora, am văzut și de această dată, la ora bilanțului, copii și părinți fericiți!
La Agora, va urma Școala de vară!
Consilier educativ,
prof. Pașca Laura
Pentru mai multe poze (180 de poze), accesați Galeria foto: La revedere, școală dragă!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019