Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul ,,În pași de dans”

Vineri, la Grădiniţa Nr. 23

Proiectul ,,În pași de dans”

Participând cu succes la toate concursurile la care au fost invitate, ,,vedetele" Grădiniței Nr. 23 au evoluat vineri (17 iunie 2016) ,,acasă", în fața colegilor mai mici și a doamnelor educatoare, în cadrul concursului local ,,În pași de dans".

Concursul s-a desfășurat în cadrul Proiectului educativ local cu același nume, coordonat de doamna profesor Delia Pele.
,,Dansatorii noștri campioni din grupa mare A au avut în luna mai nu mai puțin de patru participări de excepție la concursuri organizate de colegii noștri de la Grădinița Nr. 34, în 9 mai, de Grădinița Nr. 27 în 12 mai, de Grădinița Nr. 28, în 26 mai și de Grădinița Nr. 52, în 27 mai.
Instruiți ca la carte de doamna profesor Elisabeta Moțica, dansatorii noștri s-au întors cu premii. Astăzi (vineri - n.n.), ei își vor demonstra măiestria în fața colegilor mai mici, a colegilor profesori și a domnului director, părintele profesor Radu Rus", ne-a declarat doamna director adjunct Camelia Puie.
Mișcare și sănătate, înainte de toate!
Concursul a scos pe scenă (covor) aproape toți copiii Grădiniței Nr. 23 - structură a Liceului Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu", în cadrul unui regal dansant în care fiecare a dat tot ce a putut ca să impresioneze juriul și să aducă cât mai multe puncte pentru grupa sa de dans. Grupa mică, sub coordonarea doamnelor prof. Adriana Bodog și Anca Balint (instructor, Oana), a prezentat Samba florilor;  cei din grupa mijlocie B, îndrumați de doamnele prof. Delia Pele și Aurelia Laza (instructor, Andrei Culda), au prezentat Paso doble; campionii grupei mari A, coordonați de doamnele prof. Camelia Puie și Miklo Iuliana (instruiți de doamna profesor Elisabeta Moțica), ne-au încântat cu gimnastică ritmică cu mingea și cu un vals - Fantezie și culoare; grupa mare B, îndrumată de doamnele prof. Nicoleta Torj și Lavinia Galea (instructor, Andrei Culda), a prezentat, în două reprize, dans hip-hop și dans țigănesc; nici grupa germană nu s-a lăsat așteptată: dansatorii doamnelor prof. Adriana Nicorici și Oana Marchiș (instructor, Andrei Culda) au prezentat un dans modern; a lipsit doar grupa mijlocie A.
,,Întrucât toți copiii s-au întrecut în grație, spontaneitate și creativitate, prezentându-se cum au știut ei mai bine, juriul (alcătuit din domnul director, pr. prof. Radu Rus, doamna director adjunct Camelia Puie și doamna prof. Amalia Pop, de la Palatul Copiilor și Elevilor - n.n.) a decis ca toți dansatorii să obțină diplome, cupe și medalii, dar și câte o cărticică de rugăciuni, declarându-i câștigători", a spus părintele profesor Radu Rus, directorul Liceului Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu", în calitate de președinte al juriului.
Domnia sa a felicitat apoi întreg colectivul grădiniței, cadre didactice și personal auxiliar pentru activitatea de vineri, dar și pentru toate rezultatele obținute pe parcursul anului școlar.
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze (84 de poze), accesați Galeria foto: Proiectul ,,În pași de dans”.   

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 6 aprilie 2020