Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Olimpicii clasei a IV-a C de la Școala Gimnazială ,,Dacia”

Un final victorios!

Olimpicii clasei a IV-a C de la Școala Gimnazială ,,Dacia”

Vineri (17 iunie 2016), în careul de ași al Școlii Gimnaziale ,,Dacia" aveam să-i cunoaștem pe olimpicii clasei a IV-a C, elevii doamnei prof. Florica Hava, și ei absolvenți, care au ajuns în careu tot prin tunelul de trandafiri, ca și absolvenții claselor a VIII-a.

Creț Daria a obținut premii I la română și matematică, la județ; la română, Daria a obținut cel mai mare punctaj pe județ - 98,5 puncte;  Țenț Daria și Șandor Anamaria, premiul II la civică, la județ; Macra Alexandru, la matematică, premiul II, iar la română, mențiune; Faur Carina, mențiuni la română și mate.
Dar acestea sunt doar parte din premiile și premianții clasei a IV-a C. În realitate, ei sunt mult mai mulți. Numai în acest an școlar, elevii doamnei profesor Florica Hava au participat la 12 concursuri; numai la ortografie.ro s-au calificat 23, cucerind 20 de premii, dar doi au absentat; opt premii la Lumina Math, opt și la Performer, etapa I la Discovery; Paula Doboș e vedeta clasei, membru al grupului Vivere, cu pr. II la Ursulețul de aur (Baia Mare), și pr. III la Vis de Stea (Bacău); Bako Anastasia este un veritabil înotător; la final de iunie ea va pleca la Brașov la Campionatul național; Ionuț Darian Gal joacă tenis de câmp și nu oricum: deține premiul II la Satu Mare și pr. III la Zalău; Maghiari Anthony are pr. III la tir cu arcul la Iași și pr. I la Deva și Oradea, dar câți dintre elevii clasei a IV-a C nu ar avea de declarat premii și mențiuni în cei patru ani de primară!
Mult succes la gimnaziu!
Ovidiu Dan

Trimite email

joi, 22 august 2019