Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Costume populare româneşti, plăcinte de Sânziene şi atelier de gătit pentru copii

Ziua Iei, la ERA Park!

Costume populare româneşti, plăcinte de Sânziene şi atelier de gătit pentru copii

Pune-ţi ia pe tine şi hai la sărbătoare! Vineri, 24 iunie, chiar în ziua de Sânziene, centrul comercial ERA Park invită toţi orădenii la Ziua Iei, o zi plină de evenimente şi de veselie.

Distracţia va începe la ora 17, sub cupola centrului comercial, cu un atelier de gătit coordonat de mascota BombonERA, în care micuţii vor învăţa cum să facă plăcinte de Sânziene, ajutaţi de angajaţii Restaurantului Radu's Pub & Grill.
O jumătate de oră mai târziu, în aceeaşi zonă, reprezentanţii centrului comercial vor împărţi nu mai puţin de 600 de felii de plăcintă cu mere clienţilor centrului comercial. Apoi, începând cu ora 18.30, curioşii sunt invitaţi la o expoziţie foto tematică, semnată Adela Rusu AFIAP  şi Ovi D. Pop AFIAP, „Comoara din lada de zestre".
Inedită va fi, de la ora 19, şi prezentarea de costume populare autentice româneşti. Fiecare piesă a colecţiei - cu o vechime între 80 şi chiar peste 100 de ani - va fi prezentată şi însoţită de o mică poveste, astfel că participanţii vor afla date precum tipul costumului, zona lui de provenienţă şi multe alte informaţii interesante!
Evenimentul va fi presărat cu momente artistice şi - ce e important - cei care vor dori vor putea chiar să îşi achiziţioneze tradiţionala haină românească, deoarece va fi amenajată o expoziţie de ii cu vânzare. Invitaţii speciali ai evenimentului vor fi: Ligia Alexandra Bodea, de la Muzeul de Artă Populară „Ligia Alexandra Bodea", din satul Iaz, judeţul Sălaj, şi Grupul Vocal „Florile Bihorului".
Vă aşteptăm cu drag!
Raluca A.

Trimite email

miercuri, 11 decembrie 2019