Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Stiri

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
26 iunie 2021
Sfaturile date elevilor de profesorii de la Teleșcoala pentru examenul de Bacalaureat 2021
Emisiunea Teleșcoala, de pregătire pentru examenele de la finalul claselor a VIII-a și a XII-a, a luat vacanță, iar profesorii participanți le-au transmis elevilor câteva sfaturi folositoare la examene, din experiența lor, scrie TVR2. Aceste sfaturi sunt de la profesorii de liceu pentru candidații la Bacalaureat.
„Chiar dacă tinerilor nu le plac foarte mult regulile, câteva, care ne-au fost și nouă de folos, tot le-aș sugera: să lase orice griji în afara sălii de examen, să se concentreze doar pe ceea ce scrie pe foaia de examen, în așa fel încât să permită memoriei să selecteze informațiile necesare rezolvării cerințelor, să aibă încredere în mintea lor luminată de emoție și de speranță…”, spune profesoara de Limba și literatura română Cecilia Barbu.

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
4 mai 2021
Ministrul Sorin Cîmpeanu: Sunt universități care se gândesc ca din toamnă să impună anumite condiții: Purtarea de combinezoane de către studenții nevaccinați. Susțin această variantă
Studenții nevaccinați ar putea fi obligați să se prezinte purtând combinezon dacă vor să participe fizic la ore din toamnă, pe când cei vaccinați vor putea să se deplaseze fără astfel de măsuri, iau în calcul unele universități din România, a declarat astăzi ministrul Educației Sorin Cîmpeanu în cadrul unui interviu de la Hotnews.ro. De asemenea, ministrul a adăugat că ar putea exista o prioritizare a studenților vaccinați la cazarea în cămine.
„Sunt unul dintre cei care susțin importanța prezenței fizice pentru derularea stagiilor de practică și activităților directe. Pentru asta, sunt universități care se gândesc ca din toamnă să nu facă rabat de la prezența fizică în cadrul orelor de laborator/lucrări practice și să impună o serie de condiții, spre exemplu participarea studenților vaccinați la aceste ore de laborator și lucrări practice, fără a fi îngrădit participarea studenților care nu sunt vaccinați. Studenții care nu se vor fi vaccinat în toamnă ar putea să aibă la dispoziție, spre exemplu, combinezoane de protecție pe care să le poarte pe tot parcursul programului didactic. Sunt câteva universități și eu personal susțin această variantă”, a declarat Cîmpeanu.

Trainingul „Strângere de fonduri pentru sectorul nonprofit”

În 18 și 19 octombrie, la Oradea,

Trainingul „Strângere de fonduri pentru sectorul nonprofit”

Fundraising Consulting organizează în 18 și 19 octombrie, la Oradea, trainingul intitulat: "Strângere de fonduri pentru sectorul nonprofit (metode, idei, resurse eficiente pentru a asigura necesarul financiar vizat pentru proiectele pe care le derulați)".

 În ultimul an, firma noastră a pus foarte mult accentul pe creșterea calității proiectelor derulate de sectorul ONG în România, prin sprijinirea directă a organizațiilor în scopul dezvoltării unor politici și strategii de fundraising eficiente și în conformitate cu misiunea și obiectivele fiecărei organizații în parte.
Credem în capacitatea sectorului nonprofit din România, de a crea proiecte și programe reprezentative pentru societatea românească și pentru membrii comunităților locale în care acestea își desfășoară activitatea.
Taxa de participare este de 60 RON (care include suportul trainingului, diploma de participare, pauzele de cafea).
Înscrierile se fac până cel târziu în data de 3 octombrie.
 Pentru informații suplimentare și înscrieri, vă rugăm să ne contactați telefonic la: 0740/670.703 sau pe e-mail, la adresa: fundraisingconsulting@gmail.com
Cătălin MUNTEAN

Trimite email

miercuri, 4 august 2021