Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Amintiri de neuitat, la final de grădiniță

Trei zile la Lazuri de Roșia

Amintiri de neuitat, la final de grădiniță

Copiii grupei mari de la Grădinița Nr. 34 Oradea, însoțiți de educatoarele lor: Lezeu Daniela și Modog Ana, au petrecut trei zile absolut superbe în natură într-o zonă unde șipotul apei, foșnetul frunzelor și ciripitul păsărilor te transpun într-o lume de vis. Acest loc mirific se află la Lazuri de Roșie.

,,La sugestia unor părinți am poposit, în 21.06.2016, la poarta gospodăriei unde odinioară răsuna vioara cu goarnă a renumitului rapsod popular Dorel Codoban. Pe vatra acestei gospodării se află acum pensiunea care-i poartă numele. Aici am fost primiți de gazdele Dumitru Maria și Dan cu brațele deschise, cu zâmbetul pe față, urându-ne cu drag  Bine ați venit!
Vreme de trei zile, copiii au fost invitați de educatoare să descopere minunățiile naturii, au făcut drumeții de-a lungul satului, s-au jucat mult în aer liber și au vizitat Moara de Apă de la Roșia, unde, pentru ca atmosfera să fie la ea acasă, au fost acompaniați de o higheghi.  
Copiii s-au întors acasă cu impresii de neuitat și cu multă voie bună!
Această excursie a fost încununarea celor trei ani de grădiniță, perioadă în care doamnele educatoare i-au obișnuit pe copii cu vizite la diferite instituții, schimb de experiență, spectacole, concursuri, multe activități creative și desigur cu excursii, una dintre ele precedând-o pe aceasta și având loc la Lelești, la o microfermă bio, ,,Capra cu trei iezi", unde copiii s-au familiarizat cu activitățile specifice fermei, au mâncat pe săturate din producția proprie, iar în final s-au delectat la cules de frăguțe parfumate.
Rămas bun,  grădiniță!
În ultima zi a anului școlar, în prezența părinților, copiii, printr-un frumos program artistic care a marcat și Ziua universală a Iei, și-au luat rămas bun de la educatoarele care trei ani de zile i-au îndrumat cu multă dragoste și responsabilitate. Clipele petrecute împreună în ultima zi au fost pline de emoție, bucurie, încredere și toți, deopotrivă, copii, părinți și educatoare, au avut măcar o lacrimă în colțul ochilor. Părinții au mulțumit doamnelor educatoare pentru devotamentul, profesionalismul și dragostea cu care i-au înconjurat pe copii în acești ani, grădinița devenind o a doua casă, locul unde au legat prietenii, s-au jucat, au învățat lucruri noi și au participat la multe activități captivante, momente care vor rămâne în amintirea lor pentru totdeauna.  
De acum ei vor păși spre o nouă viață, viața de școlar, iar în sala noastră de la toamnă vor răsuna glasurile altor copii, pe care îi așteptăm cu drag.
Profesor Lezeu  Daniela
Educator Modog Ana
Pentru mai multe poze (67 de poze), accesați Galeria foto: Amintiri de neuitat, la final de grădiniță.   

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 29 martie 2020