Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Slujba Te-Deum-ului pentru începerea noului an școlar

Duminică, la Biserica Sf. Apostol Andrei din Oradea, s-a săvârșit

Slujba Te-Deum-ului pentru începerea noului an școlar

Duminică, 14 septembrie 2008, la marele praznic împărătesc Înălțarea Sfintei Cruci, în preziua începerii cursurilor noului an școlar, la Biserica Sfântul Apostol Andrei din Oradea, slujitorii bisericii, preoții Vasile Bota și Ion Alexandru Mizgan, au săvârșit slujba Te-Deum-ului pentru începerea noului an școlar.

„Începând cu acest an, în fiecare an, la biserica noastră, la sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci, care precede ziua deschiderii cursurilor unui nou an școlar, vom săvârși slujba Te-Deum-ului pentru începerea noului an școlar. Chiar dacă această slujbă se săvârșește în fiecare școală, în prima zi de școală, noi considerăm că e bine să o săvârșim și în biserică pentru toți copiii, părinții și cadrele didactice care frecventează biserica noastră, iar la sfârșit, am considerat potrivit să le adresez câteva îndemnuri, atât elevilor și copiilor preșcolari, care încep mâine un nou an școlar, cât și părinților și dascălilor”, ne-a declarat părintele preot Vasile Bota.
Este o nouă inițiativă lăudabilă a părintelui Vasile Bota, bine primită de credincioșii parohiei, ca și „grădinița de duminică”, de la trapeza bisericii, instituită începând cu sărbătoarea Floriilor - 2008. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Slujba Te-Deum-ului pentru începerea noului an școlar.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 19 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!