Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Deschiderea oficială a cursurilor

Luni, 15 septembrie, la Grădinița nr. 53

Deschiderea oficială a cursurilor

La Grădinița nr. 53 din Oradea, s-a încetățenit obiceiul ca în data de 15 septembrie, să se marcheze ziua începerii cursurilor, chiar dacă anul școlar a debutat la 1 septembrie.

La evenimentul de astăzi, au participat Ramona Bacter, juristul Inspectoratului Școlar și preotul Nicolae Pop, ambii invitați având o dublă calitate, și aceea de părinți, ai căror fii învață la această grădiniță.
În cuvântul său, reprezentantul Inspectoratului Școlar a transmis mesajul inspectorului general, prof.  Ioan Șereș, adresat cadrelor didactice, elevilor și copiilor preșcolari, la început de nou an școlar.
Doamna directoare, Aurica Beleiu, a mulțumit în numele colectivului, exprimându-și convingerea că și-n acest an școlar, educatoarele vor munci exemplar pentru îndeplinirea cu succes a tuturor sarcinilor profesionale, împlicându-se și mai mult în derularea de proiecte educaționale și de parteneriat, locale, naționale și chiar internaționale. Se va acționa în continuare pentru întărirea bunei colaborări pe care cadrele didactice și conducerea grădiniței o au cu părinții și ceilalți parteneri sociali (școală, primărie, I.S.J., poliție și biserică).
În acest cadru festiv, managerul unității a ținut să felicite pe fiecare educatoare în parte, nominalizându-le pe grupe (Lucreția Coturbaș și Floare Pele – grupa mică “A”, Maria Baiduca și Florica Moșteoru – gr. mică “B”, Marcela Bondar și Viorica Derșidan – gr. mică “C”, Adina Fodor și Mirela Munteanu – gr. mijlocie “A”, Diana Carabiber și Lavinia Lipai – gr. mijlocie “B”, Valeria Atudorei și Maria Mărcuț – gr. mare 5-6 “A”, Marioara Cioran și Doina Iorga – gr. mare 5-6 “B”, Florica Ionaș și Sorina Ramona Pușcaș – gr. mare 6-7 “A”, Victoria Jurău și Gârba Kinga – gr. mare 6-7 “B”, Cseros Iuliana și Mariana Pascu – gr. mare 6-7 “C”) și urându-le succes în noul an școlar.
În partea a doua a activității, preotul Nicolae Pop (ajutat de fiii săi, și ei prichindei) a oficiat un Te-Deum, antrenând toți copiii în reactualizarea rugăciunilor cunoscut. A încheiat cu  îndemnuri adresate atât copiilor, cât și educatoarelor și sfințirea sălii și asistenței. (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto:  Deschiderea oficială a cursurilor.  

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020