Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

S-au înscris 167 de preșcolari - record pe județul Bihor!

La Școala fără nume, dar cu renume

S-au înscris 167 de preșcolari - record pe județul Bihor!

Pentru imaginea Școlii Nr. 16, a colectivului de elevi și dascăli, trebuie să spunem că pentru clasa pregătitoare, s-au înscris 167 de preșcolari, cifră record pe județul Bihor!

La ora vizitei noastre, o mămică însoțită de cei doi fii, Luca și Corina, tocmai a venit în biroul domnului director Mircea Vasile Gârba să vadă dacă Luca a reușit să ajungă pe lista celor promovați, iar bucuria mamei și a fiului a fost mare când li s-a spus că Luca a devenit școlar al Școlii fără nume, dar cu renume.
,,N-am avut spațiu pentru încă o clasă, că nu-i refuzam. Avem patru clase la secția română și una la secția maghiară. Nu voiam să plasez o clasă de-a V-a în schimbul după-amiază.Și-apoi, țin prea mult la echilibrul posturilor pentru a păstra încadrarea", ne-a explicat domnul director.
Școala Gimnazială Nr. 16 arată bine după renovarea capitală și cu cei 4.000 de metri pătrați asfaltați ca teren de sport.
Cu renume peste hotare!
Școala este cunoscută și peste hotare prin intermediul nenumăratelor proiecte  internaționale derulate. În 2016, 40 de francezi din Ceyrat, oraș înfrățit cu Oradea (datorită Școlii Nr. 16, vinovată fiind doamna profesor Smaranda Burcă, președintele Asociației de prietenie Oradea-Ceyrat), au vizitat Oradea (Școala și Primăria), dar și alte obiective din Bihor, fiind impresionați de ceea ce au văzut și au aflat!
Despre absolvenți, numai de bine!
Directorul adjunct Debrenti Attila ne-a spus că patru elevi au absolvit clasa a VIII- cu 10: Zgîrd Carina din a VIII-a A, Pașca Antonia a VIII-a B, Lăcătușu Diana a VIII-a C și Lőrincz Bálint a VIII-a D, iar Zgîrd Carina și Lőrincz Bálint au  absolvit cu 10 toate clasele de gimnaziu.
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: S-au înscris 167 de preșcolari - record pe județul Bihor!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019