Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Treizeci și nouă de soiuri de struguri, duminică, la Magazinul agricol din Sînmartin

Recolta de struguri, marca Danvert

Treizeci și nouă de soiuri de struguri, duminică, la Magazinul agricol din Sînmartin

Gurile rele spun că în cele trei zile de expoziție (vineri, sâmbătă și duminică, 16-18 septembrie 2016), la Magazinul agricol din Sînmartin, a domnului Daniel Bota, a venit lumea ca la Ziua recoltei.

Cei mai mulți i-au trecut pragul pentru a pune ochii și a gusta cele mai provocatoare soiuri de struguri din cele 39 expuse în magazinul SC Danvert. Au descălecat pentru struguri, dar doamnele au plecat acasă și cu trandafiri parfumați sau mere aurii, proaspete ori cu fel de fel de arbuști. Pentru că aici e împărăția trandafirilor, a pomilor fructiferi, arbuștilor și a viței de vie...
Despre cultivarea lor științifică, despre lucrări și tratamente la vița de vie, dar nu numai, ne-a vorbit și ne-a sfătuit distinsul profesor universitar Mihai Cărbunar de la Facultatea de Protecția Mediului din Oradea, care le spune ca la carte, din carte, dar și dintr-o bogată experiență... de o viață.
Lăsăm pozele să spună mai multe despre evenimentul din Ziua Domnului, 18 septembrie era noastră.
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Treizeci și nouă de soiuri de struguri, duminică, la Magazinul agricol din Sînmartin.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 5 august 2020