Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

De Ziua Mondială a Educaţiei

Surprize-surprize la Grădinița ,,Ion Creangă”

De Ziua Mondială a Educaţiei

De Ziua Mondială a Educației, atât copiii cât şi cadrele didactice de la Grădiniţa Nr.45 -,,Ion Creangă" din Oradea, au fost întâmpinaţi cu o surpriză, pusă la cale de doamna director, prof. Rodica Ciocan.

Surpriza a fost una inedită şi a constat într-un spectacol susţinut de trupa de clowni World Wide Smiles, venită tocmai din Germania prin Asociaţia Caritas. A fost un spectacol interactiv, copiii şi cadrele didactice  fiind invitaţi să participe la anumite momente artistice. Momentele pregătite, au fost pline de amuzament fiind realizate după un scenariu original, actorii folosind doar onomatopee şi un limbaj inventat.
Toate elementele spectacolului s-au combinat perfect, de la culoare, la mişcare, de la imagini vizuale la imagini auditive, de la jocul actorilor la compoziţia de personaj al clovnilor de teatru, lăsând preşcolarii cu răsuflarea tăiată, stârnind hohote de râs şi aplauze tumultoase.
Pentru copii, cu siguranţă a fost o experienţă care va rămâne pentru multă vreme în inimile lor şi cu certitudine vor împărtăşi acest moment cu cei dragi.
Prof. Irimuş Maria
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: De Ziua Mondială a Educaţiei.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 29 martie 2020