Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Cumpăna României”, de Călin Georgescu

Luni, la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș, lansare de carte

„Cumpăna României”, de Călin Georgescu

Luni, 10 octombrie 2016, ora 17.00, în sala mare a Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu" din Curtea de Argeș, se va lansa „Cumpăna României" (Editura Christiana, 2016), de Călin Georgescu, expert internațional în dezvoltare durabilă.

Cititorii revistei „Curtea de la Argeș" îl cunosc pe autor, din revista (a se revedea numărul din august 2016), din conferința ținută la ziua revistei, ediția 2015, de pe internet, de la televizor.
Este vorba despre o carte care propune un proiect de țară, pune diagnostice lucide lumii și României, deopotrivă, dar propune și soluții realiste, ba chiar urgente („hrană, apă, energie", sub sloganul „Pentru noi, prin noi înșine!"), o carte care se poate constitui într-un benefic program de guvernare.
Va vorbi despre carte prof. Pavel Chirilă (postfațator al cărții; cartea are și două prefețe, una semnată de Eugen Mihăescu, membru de onoare al Academiei Române, iar cealaltă de subsemnatul), care va prezenta ideile autorului, într-o scurtă prelegere (urmată de o „sesiune de autografe").
Sunt așteptați iubitorii de cultură, prietenii revistei, toți cei interesați în „mersul lumii", de soarta României - aflată în cumpănă în această vreme. (Gh. Păun)

Trimite email

miercuri, 11 decembrie 2019