Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

A început ,,bătălia” pentru cele 280 de posturi vacante de directori și directori adjuncți în învățământul bihorean

Miercuri, la ,,Mihai Viteazul”,

A început ,,bătălia” pentru cele 280 de posturi vacante de directori și directori adjuncți în învățământul bihorean

Ieri (miercuri, 12 octombrie 2016), la Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul" din Oradea a început Concursul de ocupare a unui post vacant de director sau director adjunct în învățământul preuniversitar.

La nivelul județului Bihor, la proba scrisă, care s-a desfășurat sub forma unui test-grilă (de evaluare a aptitudinilor cognitive şi a competențelor manageriale) pe durata a 120 de minute, au participat toți cei 249 de candidați validați de comisia de concurs, repartizați în 10 săli de examen (șase candidați au fost invalidați din lipsa unor documente de pe platforma electronică).
Ei concurează pe cele 180 de posturi de directori și 100 de posturi de directori adjuncți scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Bihor. ,,Cei care vor promova această probă (pentru a promova, trebuie să obțină minimum 35 de puncte - n.n.), vor fi programați pentru a susține celelalte două probe (evaluare CV-ului și interviul în fața comisiei), în perioada 17 octombrie - 17 noiembrie", după cum aveam să aflăm de la inspectorul școlar general, dl prof. Alin Florin Novac Iuhas.
,,Sunt declarați „admiși" candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă"
Din Comunicatul ministerului de resort, aveam să mai aflăm că ,,pentru fiecare probă de concurs punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei este de 35 de puncte. Sunt declarați „admiși" candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puțin 105 puncte.
Ulterior candidaţii vor susţine alte două probe: analiza CV-ului (realizată în plenul comisiei de concurs, în prezența candidatului, prin acordarea de puncte potrivit criteriilor și punctajelor prevăzute de metodologie şi pe baza documentelor din dosarul de înscriere care dovedesc cele afirmate în CV), respectiv un interviu în fața comisiei de concurs, în care se apreciază scrisoarea de intenție, calitatea și susținerea de către candidați a ofertei manageriale și a unui plan operațional pentru un an, cu o durată de maximum 30 de minute, conform criteriilor și punctajelor din metodologie. Toate probele sunt obligatorii și sunt monitorizate de observatorii desemnați de Ministerul Educației.
Este declarat „promovat" la concurs, candidatul „admis" care a obținut cel mai mare punctaj total".
Rezultatele primei probe
 Rezultatele nominale.  
http://isjbihor.ro/resurse/noutati/rezultate-proba-scrisa-in-cadrul-concursului-de-ocupare-a-posturilor-de-director-director-adjunct
Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: A început ,,bătălia” pentru cele 280 de posturi vacante de directori și directori adjuncți în învățământul bihorean.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 19 iunie 2019