Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Festival de teatru, întâlnire cu BombonERA şi Târg de antichităţi

Un nou weekend plin cu distracţie la ERA Park

Festival de teatru, întâlnire cu BombonERA şi Târg de antichităţi

Urmează un nou sfârşit de săptămână plin de viaţă la ERA Park Oradea.

Centrul comercial a pregătit o sumedenie de evenimente, de la piese de teatru şi filme pentru copii, până la întâlniri cu BombonERA şi un nou Târg de antichităţi!
Sâmbătă, 15 octombrie 2016, iubitorii poveştilor sunt invitaţi, în cadrul Festivalului de Teatru cu intrare liberă ERA, la piesa „Hansel şi Gretel", în interpretarea Trupei Arcadia, de la Teatrul ,,Regina Maria". Spectacolul, care prinde viaţă cu ajutorul unor păpuşi mari şi voioase, este unul interactiv, implicându-i şi pe ce mici în „acţiune", şi se va desfăşura între orele 11 şi 12, în sala de evenimente a centrului comercial. Nu va fi un spectacol „tradiţional", ci un moment adaptat pe înţelesul copiilor de azi, împiedicând minimalizarea unei poveşti clasice şi bine cunoscute.
În aceeaşi zi, între orele 17 şi 19, BombonERA îi invită pe copii la atelierul „Micii cofetari", în zona de Food Court. Practic, atelierul frumoasei mascote a centrului comercial se va transforma într-o mini-cofetărie, în care fiecare copil va putea crea biluţe de prăjiturele cu cocos şi ciocolată. Şi, pentru că nu va fi nevoie de coacere la cuptor, acestea vor fi gata într-o clipă, iar copiii le vor putea savura cu poftă.
Duminică, ERA Park îi invită pe iubitori la filmul „Incredibilii", care va rula între orele 11 şi 12.20, tot în sala de evenimente.
De reţinut că şi cei mari vor avea locul lor bine definit în programul de weekend. Sâmbătă, între orele 10 şi 18, iubitorii de chilipiruri sunt aşteptaţi la un nou Târg de antichităţi, găzduit sub cupola ERA Park. Peste 30 de expozanţi vor aduce în faţa orădenilor bijuterii, colecţii de timbre, obiecte de numismatică, artă, porţelanuri şi multe alte obiecte interesante.
Intrarea la toate aceste evenimente este gratuită, aşa că vă aşteptăm cu drag!
Mai multe detalii despre activităţile organizate de centrul comercial aflaţi şi urmărind site-ul era-oradea.ro.
Andrea Stan

Trimite email

sâmbătă, 19 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!