Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Armand Goşu, Euro-falia, Editura Curtea Veche, 2016

Invitație la o lansare de carte, joi, la Librăria Humanitas

Armand Goşu, Euro-falia, Editura Curtea Veche, 2016

Revista „Familia" şi Librăria Humanitas Oradea vă invită joi, ora 16, la lansarea cărţii unuia dintre cei mai cunoscuţi experţi în relaţiile româno-ruse, Armand Goşu, Euro-falia.

Într-un moment în care problemele Estului european par să fie tot mai acute, autorul cărţii declară într-un interviu: „Moscova a arătat că este (din nou) dispusă să practice revizionismul teritorial", iar în ceea ce priveşte politica externă românească: „Reţetele de putere care moștenesc genele Securității, național-comunismului agresiv, și care controlează zona de decizie în politica externă și de apărare sunt o mare amenințare la adresa securității naționale în momente de criză globală sau regională, cum este acesta, pe care-l traversăm".
Cartea va fi prezentată de Florin Ardelean. Lansarea va avea loc în prezenţa autorului. (R.F.)

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)