Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cele mai bune oportunități de carieră îți dau întâlnire la Târgul de cariere

Sâmbătă

Cele mai bune oportunități de carieră îți dau întâlnire la Târgul de cariere

Peste o mie de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul Târgului de cariere (TdC), eveniment de recrutare care revine sâmbătă, 12 noiembrie 2016, la Oradea.

30 de companii și organizații vor participa la eveniment. Detalii găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/oradea/.
„Ne reîntoarcem la Oradea, de data aceasta cu mai multe companii participante - 30, dar și cu peste o mie de oportunități de carieră în diverse domenii de activitate, de la inginerie, la industrie tehnică, IT, retail, vânzări, management, achiziții, auto&automotive, recrutare, finanțe, servicii, limbi străine și altele", spune Corina Brândușan, managerul Târgului de cariere.
Află care e Drumul spre succes al unui inginer: workshop Faist Mekatronic.
Pe lângă oportunitățile de joburi și internshipuri, candidații pot participa la un workshop util tuturor celor interesați de inginerie. E vorba despre workshopul organizat în colaborare cu Faist Mekatronic, „Drumul spre succes al unui inginer". Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrieri la workshop se mai pot face online accesând link-ul:http://www.targuldecariere.ro/oradea/seminarii/
Ce companii angajează la Târgul de cariere Oradea
Cele 30 de companii și organizații participante la TdC vin din diverse domenii de activitate. Astfel, Corporative Consulting recrutează în domenii precum vânzări, economie, tehnic, producție și ospitalitate, Emerson are disponibile 30 de posturi în inginerie și IT, Faist Mekatronic caută atât programatori, cât și ingineri, sudori, consilieri, administratori și manageri de proiect, iar Lidl caută personal atât în domeniul HR, cât și manageri de proiect, manageri de magazin, șef vânzări și tehnicieni.
„În octombrie și noiembrie vom continua seria participărilor la Târgul de cariere din țară, serie începută în primăvara acestui an. Am fost foarte încântați de rezultatele obținute, iar cum expansiunea noastră continua, avem o ofertă amplă și diversificată de joburi disponibile în cadrul Lidl, cu atât mai mult cu cât inaugurăm centrul logistic de la Lugoj în această toamnă. Ca atare, căutăm noi colegi compatibili cu profilul nostru, adică ambițioși, dinamici, adaptabili, interesați de activități cât mai variate și motivați de învățarea continuă și de oportunități de dezvoltare în carieră, atât în cadrul magazinelor noastre, cât și al echipelor din depozite și sediul central",  spun reprezentanții Lidl.
Recrutări importante fac la Târgul de cariere și companiile Celestica, Cerved Credit Collection Spa, Continental, Eberspächer Exhaust Technology Romania, Inteva Products, Plexus, Sykes. De asemenea, participă la TdC Oradea angajatori și organizații precum: Adecco, AIESEC, Connect Group, DoubleTree by Hilton Oradea, H.Essers, Integra Document Management, JYSK, KFC, KUKA Systems, LEROY MERLIN, Penny Market, Star Transmission & Star Assembly, T-Systems, Valiant TMS, Vernicolor, Xerox.
Partenerii instituționali ai evenimentului sunt Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor și Universitatea din Oradea.
Bea-ți cafeaua la TdC și câștigă o bicicletă Pegas
Candidații care participă la Târgul de cariere și dau like Facebook Târgul de Cariere primesc din partea organizatorilor un ceai sau o cafea.
În plus, participanții se pot înscrie în tombola TdC la care pot câștiga o bicicletă Pegas. Pentru a intra în concurs participanții trebuie să vină la Târgul de cariere, să-și facă o poză cu bicicleta Pegas de la târg și să posteze fotografia pe profilul lor de Facebook folosing hashtagul #TdC&bike. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, la finalul sezonului de toamnă TdC.
Târgul de cariere are loc sâmbătă, 12 noiembrie, la Lotus Center Oradea, între orele 10.00 și 19.00. Intrarea este liberă. Detalii găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/oradea/ și pe pagina de Facebook Târgul de Cariere.
Békési Csaba 
director executiv

Trimite email

miercuri, 16 octombrie 2019