Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cel mai mare curs de resuscitare din Vestul ţării, târg de antichităţi şi teatru pentru copii

E acţiune în weekend la ERA Park!

Cel mai mare curs de resuscitare din Vestul ţării, târg de antichităţi şi teatru pentru copii

Sfârşitul de săptămână va fi unul plin pentru cei care trec pe la ERA Park, pentru că va aduce evenimente diverse, atât pentru copii, cât şi pentru oameni mari.

„Vino şi învaţă să salvezi o viaţă!"
Sâmbătă (19 nov. 2016), între orele 12 şi 14, bihorenii de toate vârstele sunt aşteptaţi sub cupola centrului comercial și în zona galeriei Carrefour, la cel mai mare curs de resuscitare din Vestul ţării, unde, în cadrul evenimentului „Vino şi învaţă să salvezi o viaţă!", peste 120 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă vor oferi lecţii de prim ajutor.
Participanţii vor învăţa, gratuit, pe manechine, cum să aplice corect manevrele suportului vital de bază în stop cardio respirator, dar vor avea parte şi de prezentări de specialitate, materiale video şi flyere.
Pe de altă parte, tot sâmbătă, de la ora 10, iubitorii de chilipiruri sunt aşteptați la un nou Târg de antichităţi, unde vor avea la dispoziţie o gamă variată de obiecte de numismatică, bijuterii, artă, porţelanuri sau timbre.
Şi copiii vor avea locul lor bine definit în programul ERA Park. Sâmbătă, de la ora 11, în sala de evenimente, cei mici sunt asteptați la piesa de teatru „Visul magic", interpretată de compania de teatru „Comoara din poveşti", condusă de Marius Aron, iar duminică, în acelaşi loc, prichindeii sunt invitaţi la filmul gratuit Zootropolis, dublat în limba română.
Intrarea este gratuită pentru toată lumea, aşa că veniţi şi voi alături de noi!
Mai multe detalii despre evenimentele centrului comercial găsiţi accesând site-ul era-oradea.ro, dar şi pagina de Facebook ERA Park Oradea.
Andrea Stan

Trimite email

luni, 3 august 2020