Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Întâlnirea cu musafirii noștri din Olanda

Fericirea prin ochi de copil

Întâlnirea cu musafirii noștri din Olanda

A sosit momentul mult așteptat: întâlnirea cu musafirii noștri din Olanda. Copiii de la Grădinița ,,Lumina" au fost nerăbdători să îi revadă.

Ca în fiecare an, a fost o experiență de neuitat, timp de o săptămână, cu emoții, bucurii și daruri.
În ochii fiecărui copil am zărit bucuria, fericirea aceea imensă când au fost anunțați că vor merge la mult iubitul loc de joacă Dumboland, împreună cu prietenii noștri din Olanda. Aici, copiii s-au dezlănțuit în cele mai frumoase moduri: au râs, s-au jucat, au cântat, s-au dat pe tobogane și trambuline. Nimic pe lume nu-i mai frumos decât râsul, zâmbetul sincer al copiilor.
O altă ieșire împreună cu musafirii noștri a fost la McDonald's, unde au luat masa împreună, iar copiii au fost încântați de jucăriile surpriză din meniu, precum și de baloane.
La întoarcerea spre grădiniță, copiii nu se puteau opri din povestit, iar eu aveam inima plină de bucurie și emoție, deoarece fiecare copil merită să fie fericit, iubit și respectat, indiferent de etnie sau situație materială.
În această săptămână copiii și-au manifestat creativitatea împreună cu prietenii noștri din Olanda, realizând lucrări drăguțe și hazlii, în care fiecare copil a fost personajul principal.
Musafirii noștri i-au răsplătit pe copii cu cadouri, lăsând pe fețele lor mirare, bucurie și zâmbete.
A fost o săptămână de neuitat, atât pentru copii, cât și pentru musafirii olandezi. Am petrecut împreună clipe inestimabile.
Prof. Andor Alina-Viorica
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Întâlnirea cu musafirii noștri din Olanda.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 4 aprilie 2020