Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Magia Crăciunului”, alături de beneficiarii de la Casa ,,Curcubeu”

Și vitejilor le pasă!

,,Magia Crăciunului”, alături de beneficiarii de la Casa ,,Curcubeu”

În cadrul săptămânii ,,Să știi mai multe, să fii mai bun", elevii voluntari din clasele a 9-a D și a10-a F, de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul", alături de coordonatorul SNAC (prof. Maghiar Ramona) au realizat obiecte hand-made (figurine din ghips, felicitări de Crăciun, păpuși și globuri pentru bradul de Crăciun), dar și prăjituri.

Toate aceste obiecte au fost realizate în cadrul activității ,,Magia Crăciunului", alături de beneficiarii de la Casa ,,Curcubeu". Activitatea ,,Magia Crăciunului" face parte din proiectul de parteneriat „Şi vitejilor le pasă" dintre Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul", reprezentat prin prof. Maghiar Ramona şi Departamentul de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului - Casa ,,Curcubeu", având ca și responsabil model pe d-na Fetea Iuliana.
În data de 21 noiembrie, elevii de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" au reuşit să aducă zâmbetul pe buzele copiilor de la Casa ,,Curcubeu", prin micile obiecte create şi prin prăjiturile făcute de ei. Toţi copiii s-au simţit foarte bine în această zi, fiind foarte implicați și devotați activităților, dar s-au spus și poveşti, s-a dansat, totul a fost minunat, ca o adevărată zi de sărbătoare, după cum am aflat de la dl director, prof. dr. Ruben Filimon.
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Magia Crăciunului”, alături de beneficiarii de la Casa ,,Curcubeu”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 5 august 2020