Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Alex va fi vineri, din nou, la X-Factor România

Să-l ajutăm să urce, să crească și să se împlinească!

Alex va fi vineri, din nou, la X-Factor România

La ediția din acest an a emisiunii concurs X-Factor România au participat și doi elevi ai Școlii de Canto Muzică-Ușoară ,,STARGROUP" Oradea, școală coordonată de doamna profesor Monica Molnar.

Este vorba despre:
Sara Paula din Beiuș - cu piesa ,,Da, mama", a Deliei, fiind foarte apreciată de juriul de la care a primit patru de ,,DA" și
Alex Mladin din Chișineu de Criș, județul Arad, care a interpretat piesa ,,Sub Pielea Mea" - Carla's Dreams, la fel de lăudat de juriu, primind și el patru de ,,DA". Lui i s-a dat șansa să ajungă și în Bootcamp, unde a cântat piesa ,,Sorry" - Justin Bieber, apoi la dueluri, unde a interpretat piesa ,,Don't Let the Sun Go Down on Me" - Elton John, prestație foarte apreciată de juriu. Totuși Delia, în grupa căreia este Alex, a ales să meargă mai departe în live-uri cu interlocutorul său. Șansele lui Alex de a reintra în emisiunea live de vineri, 9 decembrie 2016, sunt foarte mari, deoarece a fost votat de public într-un număr record (peste 800.000 de voturi); sperăm astfel să fie el ,,fericita surpriză" anunțată de prezentatorii emisiunii din ediția precedentă.
Alex - talentat, ambițios, perfecționist
 ..Alex Mladin este un tânăr foarte talentat, chipeș, extrem de ambițios și perfecționist. Este modest, cu foarte mult bun-simț, care, timp de trei ani a parcurs săptămânal drumul de la Arad la Oradea pentru a desluși tainele interpretării solistice ale muzicii ușoare de calitate. Între timp a învățat să cânte la chitară și la pian, lărgindu-și astfel cunoștințele muzicale. Și-a creat acasă un studio de muzică superdotat unde s-au născut și primele compoziții proprii", după cum ne-a mărturisit doamna profesor Monica Molnar.
După emisiune, Alex a fost contactat de câteva case de discuri din România și după cum a afirmat și Delia, ,,cariera lui abia acum începe".
Îi dorim să fie curajos, încrezător în forțele proprii și sperăm să-l revedem în live-urile concursului X-Factor, pentru a-l vota să ajungă cât mai sus!
Succes, Alex!
Carmen Csaki

Trimite email

duminică, 26 ianuarie 2020