Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Activitatea educativă ,,Din suflet pentru suflet”

Marți, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Oradea

Activitatea educativă ,,Din suflet pentru suflet”

Marți, 6.12.2016, la sediul Centrului Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Oradea s-a desfășurat activitatea educativă intitulată: ,,Din suflet pentru suflet".

Activitatea a fost organizată în cadrul parteneriatului strategic Erasmus+, KA 2 LIFE ,,Schimb de bune practici privind copiii cu dificultăți de învățare, probleme de integrare și tulburări de comportament".
Grupul țintă al acestei activități a fost constituit din elevii grupelor de preșcolari I, II, III de la C.Ș.E.I. Nr. 1 Oradea și elevii clasei a VI-a de la Liceul de Arte, coordonați de prof. Sârb Liliana, prof. Cristea Ligia și prof. Erdeli Elena.
Proiectul amintit, cu numărul de referinţă 2016-1-HU01-KA219 -022994_2 este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene, se va derula pe parcursul următorilor doi ani în perioada 1.11.2016- 31.10.2018, iar bugetul proiectului este de 22. 310 de euro.
Scopul activității a fost realizarea unor decorațiuni de Crăciun și socializarea celor 20 de preșcolari de la C.Ș.E.I. Nr. 1 Oradea cu 19 elevi de la Liceul de Arte.
Obiective: confecționare de îngerași; decorarea îngerașilor realizați; păstrarea tradiţiilor şi obiceiurilor de iarnă; intonarea unor colinde tradiționale; relaționarea/socializarea preșcolarilor de la CȘEI Nr. 1 Oradea cu colegii mai mari de la Liceul de Artă; expunerea produsul realizat pentru a putea fi admirat.
Partenerii noștri la această activitate, elevii Liceului de Artă, au adus preșcolarilor daruri din partea Moșului.
În cadrul activității, elevii și preșcolarii coordonați de cadrele didactice au realizat îngerași pe care mai apoi i-au decorat și au cântat colinde.
La finalul activității copiii au fost recompensați cu biscuiți, saleuri, ceai și dulciuri.
Produsele finale (îngerașii) realizați în cadrul activității au fost expuși la intrarea în instituție astfel încât strădania micilor artiști să poată fi văzută de părinții elevilor, de ceilalți elevi și profesori.
Coordonator proiect,
prof. Elena Erdeli, director adjunct
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Activitatea educativă ,,Din suflet pentru suflet”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019