Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concert de colinde cu Sava Negrean Brudașcu, la ERA Park

Sara bună a lui Crăciun!

Concert de colinde cu Sava Negrean Brudașcu, la ERA Park

Deschide ușa, creștine și vino la concert!

Cei care trec, zilele acestea, pe la ERA Park trăiesc din plin atmosfera sărbătorilor de iarnă. Pe lângă promoțiile și surprizele pregătite pentru această perioadă, iubitorii colindelor tradiționale sunt așteptați, în weekend, la un eveniment dedicat lor în totalitate.
Concertul „Sara bună a lui Crăciun" se va desfășura duminică, 11 decembrie, de la ora 17, sub cupola centrului comercial, și o va avea în prim plan, ca invitat special, pe Sava Negrean Brudașcu, acompaniată de Orchestra Rapsodia Bihoreană, dirijor Liviu Buțiu.
Va fi, de fapt, un regal de colinde și cântece de iarnă, care îi va aduce în fața orădenilor și pe artiștii Antonela Ferche Buțiu, Grupul Vocal Lioara, pe soții Florin și Florina Mariș Hinsu, Corina Satmari, Ansamblul Vetre Bihorene, Maria Haiduc, Corul Liceului Ortodox „Epăiscop Roman Ciorogariu", Voichița Mihoc și mulţi alții.
„O, ce veste minunată!", „Ziurel de ziuă", „Trei păstori" sau „Deschide ușa, creștine!", sunt câteva dintre colindele ce vor putea fi ascultate și fredonate în complexul comercial din Calea Aradului.
Intrarea este gratuită pentru toată lumea, așa că vă așteptăm cu drag!
Andrea Stan

Trimite email

joi, 13 august 2020