Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târgul caritabil de Crăciun

Joi, la Grădinița Internațională Agora

Târgul caritabil de Crăciun

În întâmpinarea Sfintelor Sărbătorilor, Grădinița Internațională Agora a organizat joi, 8 decembrie 2016, un eveniment inedit, intitulat ,,Târgul caritabil de Crăciun", în vederea strângerii de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer.

Aflat la prima ediție de acest gen, evenimentul a fost găzduit de Centrul Europe Direct Oradea, condus de d-na conf. univ. dr. Manolescu Alina, care a pus la dispoziția organizatorilor baza materială necesară pentru a întâmpina cu drag vizitatorii. Cu emoție și stângăcie, plini de entuziasm și dăruire sufletească, grădinarii din grupa mică și mijlocie au realizat produse artizanale specifice sărbătorilor de iarnă: podoabe, decorațiuni, felicitări, suveniruri personalizate, extrem de ingenioase, pline de culoare, farmec și glamour, le-au ambalat frumos și le-au expus în cadrul acestui târg, cu un scop binemeritat: acela de a dona toți banii strânși Spitalului de Copii Oradea, secția Oncologie, astfel ca unii dintre copiii bolnavi de cancer care nu au posibiltăți financiare, să-și poate efectua analizele și tratamentele necesare pentru ameliorarea stării de sănătate și pentru a le aduce acum de Sărbători, un zâmbet pe față, o mică bucurie între atâtea necazuri care le-au umbrit fericirea, dar care le pot da speranța de mai bine, de însănătoșire.
Mulțumim din suflet d-nelor educatoare: Murășan Florescu-Daniela, Alb Florina (grupa mijlocie), Vereș Carolina și Meszaroș Brigitta (grupa mică), care au avut această inițiativă și care se implică în proiectele educative, dezvoltarea personală și dobândirea de competențe artistice a copiilor noștri agoriști.
Fundația Agora, Centrul Europe Direct Oradea, Grădinița și Școala Internațională Agora vă urează Sărbători binecuvântate și La multi ani!
Consilier educativ,
Prof. Laura Pașca
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Târgul caritabil de Crăciun.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019