Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Orădenii, invitați să împărtășească spiritul Crăciunului, la ERA Park

Trei zile speciale

Orădenii, invitați să împărtășească spiritul Crăciunului, la ERA Park

„De Crăciun, fii mai bun!" , vorba cântecului.
Aceasta este și deviza ERA Park, care își îndeamnă clienții să fie mai empatici în această perioadă a anului și să dăruiască din suflet, făcându-le și altora zilele mai bune.

În colaborare cu voluntarii Caritas Eparhial Oradea, centrul comercial îi invită pe bihoreni sub cupola ERA, unde vineri, 16 decembrie, începând cu ora 18.10, va avea loc un mic concert de colinde în scop caritabil.
În același spirit, două zile mai târziu, adică duminică, 18 decembrie, de la ora 18.00, voluntarii de la 4 cluburi de dans vor organiza și un flashmob, prin care vor încerca să le atragă atenția clienților centrului comercial cu memorabile momente de dans.
„Haideți să sărbătorim spiritul Crăciunului și să promovăm voluntariatul! Sperăm să veniți în număr cât mai mare!", transmit reprezentanții Caritas Eparhial, în speranța că gândul bun va ajunge la cât mai mulți. Cu ajutorul oamenilor de bine, voluntarii vor strânge alimente și alte articole necesare pentru a le veni în ajutor celor de care au grijă în cadrul Asociației.
Teatru și magie pentru pitici
De altfel, tot weekend-ul va fi unul foarte dinamic la ERA Park. Actorii principali vor fi copiii, cărora Moșul cel darnic le-a pregătit multe surprize.
Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 11, prichindeii sunt așteptați în sala de evenimente, la piesa de teatru „Povești cu clowni", de Sorin Dorobanțu, pentru ca duminică, de la aceeași oră și în același loc, prichindeii să fie invitați la piesa „Povești cu doi clowni", de data aceasta de Șerban Borda.
Pe de altă parte, sâmbătă, între orele 17 și 20, sub cupolă, orădenii sunt invitați la cel mai tare campionat copii-părinţi, în cadrul căruia atât copilul cât și părintele sunt stimulați să comunice mai bine în echipă, să-și dezvolte concentrarea, rapiditatea, perspicacitatea, atenția, curajul și nu în ultimul rând încrederea în sine. După ce vor parcurge cele 7 probe ale concursului, micuții vor învăța să devină super magicieni, show-ul culminând cu un concert de tip karaoke în care, alături de trupa Hocus Pocus, copiii vor deveni vedete.
Vine Moșul!
Duminică, 18 decembrie, de la ora 17, BombonERA își așteaptă prietenii la un nou atelier, în care vor învăța să gătească împreună figurine din turtă dulce, ca de pildă brăduți sau omuleți de zăpadă, pe care îi vor putea pune în pomul de iarnă, le vor putea savura sau dărui Moșului. Pentru că, da, pe la atelier va trece și Moș Crăciun în persoană, care va colecta scrisorile tuturor pentru noaptea cea mare. Așa că fiți cuminți, Moșul e cu ochii pe voi!
Mai multe despre evenimentele centrului comercial puteți afla accesând site-ul era-oradea.ro sau pagina de Facebook ERA Park Oradea!
Andrea Stan

Trimite email

joi, 12 decembrie 2019