Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cel mai tare campionat copil-părinte îi invită pe orădeni la distracție

Hocus Pocus, la ERA Park!

Cel mai tare campionat copil-părinte îi invită pe orădeni la distracție

După ce în toamnă s-a bucurat de un real succes, cel mai tare campionat copil - părinte, Hocus Pocus, revine la ERA Park sâmbătă, 17 decembrie 2016, într-un decor de poveste.

Evenimentul se va desfășura sub cupola centrului comercial, între orele 17 și 20, iar în cadrul acestuia copiii și părinții lor vor trebui să parcurgă împreună 7 probe interesante și haioase.
Show-ul va fi moderat de opt actori profesioniști, într-un mediu cu zăpadă artificială, clopoței și brad de Crăciun. Pentru a le reda forța, Bombonica îi va „îndulci" pe concurenți de câte ori va fi nevoie.
La finalul probelor, distracția va continua cu un spectacol de magie, Hocus Pocus Preparatus, în care Supermagicianul le va da prichindeilor puteri miraculoase. Între altele, micii eroi vor fi învățați și cum să devină, la rândul lor, magicieni, iar cei mai talentați vor primi și baghete magice!
Printre atracțiile serii se vor număra și Statuia Albă, care îi va lăsa pe cei mici să îi picteze rochia așa cum le „dictează" imaginația, dar și modelarea de baloane, în diverse forme și dimensiuni.
Show-ul va culmina cu un concert de tip karaoke, în care, alături de trupa Hocus Pocus, copiii vor deveni vedete.
Rolul campionatului Hocus Pocus este de a stimula atât copilul cât și părintele să comunice mai bine în echipă, să-și dezvolte concentrarea, rapiditatea, perspicacitatea, atenția, curajul și nu în ultimul rând încrederea în sine.
Găsiți mai multe detalii despre eveniment accesând site-ul era-oradea.ro sau pagina de Facebook ERA Park Oradea.
Intrarea este liberă pentru toată lumea, pentru că vă dorim sărbători cu adevărat magice!
Andrea Stan

Trimite email

joi, 13 august 2020