Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Crăciunul a fost sărbătorit la Liceul Tehnologic ,,George Bariţiu” Oradea

Miercuri

Crăciunul a fost sărbătorit la Liceul Tehnologic ,,George Bariţiu” Oradea

Nașterea Ta Hristoase, Dumnezeul nostru, răsărit-a lumii Lumina cunoștinței; că întru dânsa cei ce slujeau stelelor de la stea s-au învățat să se închine Ție, Soarelui dreptății si să Te cunoască pe Tine, Răsăritul cel de sus. Doamne, slavăȚie.

Miercuri, 14 decembrie 2016, elevii, părinții și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic ,,George Bariţiu"din Oradea au participat la o frumoasă activitate dedicată Naşterii Domnului nostru  Iisus Hristos. Serbarea, intitulată Vine Crăciun cel bătrân, a fost realizată de elevii şcolii îndrumaţi de d-nii prof. Balota Laura, Bănică Dana, Boţiu Viorel şi Susa Adriana şi a cuprins colinde tradiţionale, poezii şi dansul cu tema Bucuria Crăciunului. Sala festivă a fost împodobită cu decoraţiuni specifice sărbătorii mult aşteptate, realizate de elevii şcolii.
În urma activităţii organizate cu ocazia Sărbătorii Naşterii Mântuitorului, doamna director adjunct, prof. Manuela Fazecaş, a avut câteva cuvinte de apreciere a activităţii desfăşurate şi a oferit tuturor elevilor  prezenţi la activitate, cadouri pe care le-a obţinut de la Asociaţia Romanian Dirtekt Hilfe - cu sediul în Elveţia, reprezentată de dna Claudia Fisher.
Consilier educativ,
prof. Balota Maria-Laura
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Crăciunul a fost sărbătorit la Liceul Tehnologic ,,George Bariţiu” Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 18 august 2019