Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Dans în scop caritabil, pentru Andreas, la ERA Park!

From The Heart For The Soul

Dans în scop caritabil, pentru Andreas, la ERA Park!

Dansatorii din Oradea își dau mâna în scop caritabil. Mai mulți artiști din Oradea vor evolua vineri, 23 decembrie, de la ora 18, sub cupola ERA Park, în cadrul spectacolului „From The Heart For The Soul" pentru a-l susține pe Andreas Zăgrean, un copilaș din Oradea bolnav de tetrapareză spastică piramidală și extrapiramidală, a cărui familie are nevoie de ajutor ca să-i susțină tratamentele.

Micuțul, în vârstă de doar 4 anișori, face un număr impresionant de terapii pentru a-și reveni. „În prezent Andreas face de 2 ori pe săptămână terapia bobath, zilnic kinetoterapie, zilnic terapie ocupațională,  de 2 ori pe săptămână terapia deveny, de 4 ori pe an cate 10 sedinte de taerapie feldenkrais cu un terapeut pe care il aducem din austria, de 2 ori pe saptamana terapia craniosacrala si de 4 ori pe an terapia therasuith. Tocmai ne-am întors din Barcelona de unde  Andreas a  fost operat  miofasciotomie subcutanată. Andreas are nevoie să meargă în martie și în mai la un centru din Barcelona unde am mai fost în septembrie, iar rezultatele sunt spectaculoase",  a declarat mama.
 Copilașul are sechele pe creier greu recuperabile, are probleme neuro-locomotorii, iar paralizia cerebrală i-a afectat centrii nervoși responsabili pentru coordonarea mișcărilor, controlul musculaturii, al echilibrului. Totuși, sunt șanse mari să își revină, dar numai cu ajutor!
„Am aflat - citind povești similare sau articole de specialitate - despre recuperarea medicală post paralizie cerebrală infantilă și am aflat că sunt soluții. Există centre specializate cu rezultate impresionante care sunt mult potențate doar de intervenții terapeutice timpurii care să fie apoi continuate cu perseverență. ANDREAS TREBUIE SA AJUNGĂ LA ACESTE CENTRE CÂT MAI REPEDE! Ne dorim ca în viitorul apropiat să ajungem la o clinică specializată de recuperare cu tehnici kinetoterapeutice complexe", scriu părinții copilului, pe blogul dedicat lui.
La show-ul de vineri seara de la ERA Park vor participa „The Wings Of...", Switch Crew, Rebel Beat, Mana Dance Academy, B-Real Crew şi mulţi alţii.
Intrarea la eveniment este gratuită, însă orice sumă de bani este binevenită!
Și cei care nu au cum să ajungă la eveniment sunt rugați să ajute, oricât pot. Donațiile se fac în numele Asociației Andreas Dominic, online prin PayPal sau prin virament bancar în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania:
SWIFT : BTRLRO22
Cont in lei : RO59BTRLRONCRT0231634401
Cont in euro: RO09BTRLEURCRT0231634401
Mai multe detalii despre povestea băiețelului puteți găsi accesând site-ul http://andreas-dominic.org.
Haideți să îi fim și noi de ajutor!
Andrea Stan

Trimite email

marţi, 11 august 2020