Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Colecta de alimente de Crăciun

Asociația Caritas Eparhial Oradea

Colecta de alimente de Crăciun

Asociația Caritas Eparhial Oradea a desfășurat Colecta de alimente de Crăciun pentru copiii din centrele de zi în perioada 2 - 23 decembrie 2016, în centrele comerciale Era Shopping Park și Selgros Cash & Carry.

La colecta din decembrie 2016, s-au colectat 340 de litri de ulei, 260 de kilograme de făină, 235 de kilograme de orez, 231 de kilograme de zahăr, 278 de kilograme paste făinoase, 249 de conserve. Pe lângă produsele mai sus-menționate, au fost colectate și multe alte produse: fructe, dulciuri, produse lactate etc. Valoarea totală estimată a alimentelor colectate este de peste 9.000 de lei.
Unele persoane au preferat să facă donații în bani, suma totală colectată fiind în valoare de 4.394,4 lei. 
În activitatea de colectare a alimentelor pentru copiii din centrele de zi au fost implicați 118 voluntari, care au desfășurat 470 de ore de voluntariat.
Asociația Caritas Eparhial Oradea mulțumește tuturor celor implicați în această colectă, voluntarilor și, în special, persoanelor care au făcut o faptă bună și îi asigură pe donatori de faptul că toate donațiile vor ajunge acolo unde este mare nevoie de acestea. (Cristina T.)

Trimite email

joi, 13 august 2020