Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

300 de locuri de muncă în Portugalia, prin intermediul Reţelei EURES

280 de culegători de zmeură și 20 de șefi de echipă

300 de locuri de muncă în Portugalia, prin intermediul Reţelei EURES

Selecția va avea loc în perioada 25-26.01.2017, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița.

Durată contract: aprox. 3 luni (pentru culegătorii de zmeură) și aprox. 3-6 luni (pentru șefii de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.
Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură/ experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.
Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost - 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei.
Salariu: Salariul de bază pentru culegătorii de zmeură (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegătorii de zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru șefii de echipă: minim 691.71 euro/brut/lună - maxim 1.227 euro/brut/lună.
Limba străină: Avantaj limba engleză/ spaniolă - cunoștințe de bază (dar nu este obligatoriu).
Persoanele cu domiciliul în județul Bihor, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, tel: 0359.800.960, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:  copie CI/BI; CV EUROPASS în lb. română.   
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017. (C.B.)

Trimite email

luni, 3 august 2020