Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul ,,Sănătate, înainte de toate”, ediția a II-a

,,Sănătatea este cea mai de preț bogăție a omului”

Concursul ,,Sănătate, înainte de toate”, ediția a II-a

După succesul pe care l-a avut anul trecut, ieri (marți, 17 ianuarie 2017), la Școala Gimnazială Internațională Agora, s-a desfășurat cea de-a doua ediție a concursului ,,Sănătate, înainte de toate".

Concursul urmărește să dezvolte cultura generală a copiilor noștri, să îi determine să fie mai responsabili cu alimentația și stilul lor de viață, să fie echilibrați pentru sănătatea lor fizică și psihică.
Concurenții au fost elevi din clasele a IV-a, a V-a și a VI-a, îndrumați de d-na asistent medical Crețu Nicoleta.
Pe parcursul a 60 de minute, elevii au fost supuși la trei probe: proba 1 - extragerea bilețelului surpriză cu subiectul teoretic, proba 2 - testarea scrisă și proba 3 - reprezentarea grafică a unei nevoi umane. La evaluarea teoretică, rând pe rând, elevii au răspuns la întrebări legate de bolile copilăriei, igiena umană, alimentația sănătoasă și corectă, obiceiurile nesănătoase care duc la dependențe și îmbolnăviri, anatomia corpului uman și sfaturi utile pentru o viață sănătoasă.
Fiecare probă a fost evaluată cu note de la 1 la 10, iar juriul, format din d-na consilier educativ Pașca Laura și d-na as. med. gen. Crețu Nicoleta, a deliberat la finalul fiecărei probe. Punctajul final foarte strâns a impus premierea primilor cinci clasați: locul I - Joldoș Alexandru (clasa a V-a), 30 de puncte, locul II - Popa Iulia (clasa a IV-a), 29,5 p., locul III - Kofler Julian (clasa a VI-a), 29,5 p., locul IV - But Raul (clasa a V-a), 29 p., locul V - Riccio Alessandro (clasa a V-a), 28,5 puncte.
Tuturor elevilor, felicitări pentru participare și performanța obținută!
Pașca Laura,
consilier educativ
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Concursul ,,Sănătate, înainte de toate”, ediția a II-a.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019