Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

OTL își cere scuze pentru întârzieri

Gesturi onorante

OTL își cere scuze pentru întârzieri

În 16 ianuarie 2017, la ora 8.30, a avut loc o tamponare la Turnul de Apă, iar în 17 ianuarie, ora 7.45, o alta la intersecţia Str. Mihai Viteazul cu Independenţei. Cele două evenimente au generat întârzieri de zeci de minute ale tramvaielor aflate pe traseu.

Tot în data de 17 ianuarie, la ora 18.15, un autocamion a doborât doi stâlpi pe Str. Războieni care au blocat câteva minute şoseaua. Liniile 10,12 şi 17 au înregistrat astfel întârzieri faţă de graficele de circulaţie. Menţionăm că, în fiecare din situaţiile enumerate, au fost vinovaţi şoferii autoturismelor, respectiv al autocamionului.
În 16 ianuarie, pe Str. Primăriei, două autoturisme au staţionat în gabaritul căii de rulare. Primul, BH-48-DEA, a staţionat 5 minute în intervalul orar 13.10 - 13.15, iar cel de-al doilea, BH-45-SOS, a staţionat 20 de minute în intervalul orar 13.50 - 14.10. În ambele situaţii tramvaiele au fost nevoite să staţioneze până la degajarea căii de rulare.
Ne cerem scuze pentru întârzierile înregistrate faţă de graficele de circulaţie, mulţumindu-vă pentru înţelegere.
Revenim,totodată, cu rugămintea adresată conducătorilor auto de a parca autovehiculele cu atenţie şi responsabilitate astfel încât să nu afecteze circulaţia mijloacelor de transport în comun, fie acestea tramvaie sau autobuze.
Biroul  de relaţii cu publicul,
soc.Tocuţ Carmen

Trimite email

joi, 20 februarie 2020