Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Prima ediţie a ,,Nunţii de aur” din 2017

Primăria Oradea a organizat vineri

Prima ediţie a ,,Nunţii de aur” din 2017

Vineri, 20 ianuarie 2017, în sala festivă ,,Traian Moşoiu", Primăria Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă, a organizat prima festivitate de premiere din acest an, a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în Municipiul Oradea.

Această festivitate este organizată în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 68/2008.
Cu această ocazie au fost invitate 54 de familii, care şi-au sărbătorit ,,Nunta de aur". Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 de lei.
Viceprimarul Mircea Mălan s-a adresat celor prezenți: ,,Cu toții, sunteți pentru noi cei mai tineri, un model. Mulți spun, că în zilele noastre, tot ceea ce se face, tot ceea ce se trăiește este gândit să dureze doar o perioadă scurtă. Dumneavoastră trăind ca soț și soție o jumătate de veac, ne arătați că nu e așa, că atunci când există dragoste, statornicie și respect, omul poate să câștige bătălia cu timpul. Vă doresc în numele meu, al primarului Ilie Bolojan și al Primăriei Oradea să trăiți ani mulți, cu sănătate alături de cei care vă sunt dragi. La mulți ani!"
Primăria Oradea reamintește cetăţenilor Municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr. 867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 de lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în Municipiul Oradea.
Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri, la camera 14 parter, în clădirea Primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408.825. (B.P.)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Prima ediţie a ,,Nunţii de aur” din 2017.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 21 februarie 2020