Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O nouă ediție a Târgului locurilor de muncă și al formării profesionale

În perioada 10-11 februarie, la Lotus Center

O nouă ediție a Târgului locurilor de muncă și al formării profesionale

Târgul locurilor de muncă și al formării profesionale revine în Oradea, în perioada 10 - 11 februarie 2017, la Lotus Center, în zona Carrefour (unde s-a desfășurat și în septembrie 2016)!

Evenimentul este realizat în parteneriat instituțional cu AJOFM Bihor.
Pentru prima dată, târgul de recrutare va avea două zile de desfășurare: vineri, 10 februarie și sâmbătă, 11 februarie, între orele 10.00 - 16.00.
Firmele înscrise la 23.01.2017 (în ordinea primirii confirmărilor): Auchan, H. Essers, Conduent, Profesional Academy, Olimp Impex, Simbac, SC Turism Felix, Inteva Oradea + Salonta, RCS-RDS, Comau și Carrefour Lotus + Era. (M.D.)

Trimite email

joi, 24 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)