Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Copacul prieteniei”

Proiectul educativ județean cu participare interjudețeană

,,Copacul prieteniei”

Imediat după mini vacanța de 24 ianuarie 2017, elevii Colegiului Național Iosif Vulcan și Liceului Tehnologic George Barițiu s-au întâlnit într-o activitate de stimulare a trăirilor și emoțiilor artistice pentru a-l omagia pe poetul nepereche, Mihai Eminescu.

Activitatea gândită de echipa de profesori Laura Balotă, Manuela Fazecaș, Sânziana Neșiu, coordonatori în proiectul ,,Copacul prieteniei", proiect educativ județean cu participare interjudețeană, a reunit în sala festivă a Liceului Tehnologic G. Barițiu elevi din clasele a V-a B, a XI-a A, (de la C.N. I. Vulcan), alături de colegii din clasele a IX-a E, a IX-a J și a X-a J.
Activitatea și opera literară a marelui făuritor al limbii române, Mihai Eminescu, a fost prezentată de bibliotecar Angela Ostafiev  publicului avid de cunoaștere printr-o prezentare PowerPoint și o expoziție a volumelor editate din opera Luceafărului poeziei române.
Versurile recitate de elevii talentați ai Colegiului ce poartă numele marelui Mecena bihorean, I Vulcan, s-au împletit armonios cu vocile puternice dar melodioase ale liceului gazdă.
Melodiile binecunoscute pe versuri eminesciene au fost murmurate și de asistența formată din elevi, părinți, alături de conducerea liceului gazdă, prof Tiberiu Sâncelean și prof. Elena Pop. (N.S.)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Copacul prieteniei”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 4 august 2020