Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

S-au oferit 667 de locuri de muncă și 54 de cursuri de formare profesională

Vineri și sâmbătă, la Târgul de la Lotus Center

S-au oferit 667 de locuri de muncă și 54 de cursuri de formare profesională

Vineri și sâmbătă (10 și 11 februarie 2017), la cea de-a III-a ediție a Târgului locurilor de muncă și al formării profesionale, organizată de Top Expo (Mihai Dacin), în parteneriat instituțional cu AJOFM Bihor, au fost prezente 24 de companii.

Potrivit declarațiilor făcute de Mihai Dacin, ,,peste o mie de vizitatori s-au interesat pe parcursul celor două zile de oferta expozanților, care a constat în 667 de locuri de muncă disponibile și 54 de cursuri de formare profesională acreditate. Dintre aceștia, 135 de candidați au fost selectați pentru interviuri ulterioare. Următoarea ediție a târgului de recrutare va fi organizată în a doua jumătate a lunii septembrie 2017.
Săptămâna viitoare, vom desfășura Top Travel - târgul de turism
Săptămâna viitoare, în același loc, vom desfășura Top Travel - târgul de turism, care ajunge la ediția a VIII-a, cu participarea celor mai importante agenții de turism din Oradea și a câtorva expozanți din Ungaria.
Top Travel se va desfășura în perioada 17 - 19 februarie 2017 la Lotus Center (zona Carrefour), în intervalul orar 10.00 - 20.00, doar vineri de la ora 12.00. În premieră pentru acest eveniment, vizitatorii vor avea acces gratuit. Premiul vizitatorului este un city break la Milano, cu zbor din Oradea, oferit de agenția Terra Vista - partener oficial al evenimentului", a mai precizat Mihai Dacin. (Ov. D.)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: S-au oferit 667 de locuri de muncă și 54 de cursuri de formare profesională.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 1 octombrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!