Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Frânarea de urgenţă

Pentru a evita un accident de circulaţie

Frânarea de urgenţă

Marți, 14 februarie 2017, în jurul orei 9.50, un tramvai care circula pe linia 3N, dinspre P-ţa Unirii către Biserica Emanuel a fost nevoit să frâneze brusc (de urgenţă) pentru a evita un iminent accident de circulaţie.

O autoutilitară, proprietatea unei firme de panificaţie, a plecat de pe loc fără să se asigure, virând spre Str. Simion Bărnuţiu. Vatmanul, pentru a evita coliziunea, a frânat brusc, în regim de urgenţă. O doamnă, de aproximativ 40 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut în tramvai lovindu-se la cap. Pentru că doamna, întrebată fiind de vatman dacă este nevoie să solicite prezenţa unui echipaj medical, a răspuns că se simte bine şi că nu este nevoie, vatmanul și-a continuat cursa. La staţia Biserica Emanuel călătorii l-au anunţat pe vatman că doamna se simte rău.
S-a solicitat prezenţa unui echipaj medical la numărul unic de urgenţă, iar persoana a fost transportată la unitatea de primire urgenţe pentru investigaţii.
Revenim cu rugămintea adresată călătorilor de a utiliza bările de susţinere, pentru siguranţa lor, având în vedere că în trafic pot apărea în orice moment situaţii imprevizibile în care personalul de bord este nevoit să acţioneze frâna în regim de urgenţă pentru a evita accidente.
Biroul de relaţii cu publicul
soc. Tocuţ Carmen

Trimite email

luni, 17 februarie 2020