Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua de 1 Martie, sărbătorită de poliţiştii bihoreni în trafic şi alături de copii

Trafic... cu mărțișoare

Ziua de 1 Martie, sărbătorită de poliţiştii bihoreni în trafic şi alături de copii

Ieri, 1 Martie, începând cu ora 11.00, continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Serviciului Rutier şi poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat în trafic, în Municipiul Oradea, pentru a oferi doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic mărţişoare şi recomandări preventive, marcând astfel, simbolic, Ziua de 1 Martie.

De asemenea, poliţiştii de prevenire bihoreni au desfăşurat activităţi informativ-preventive la Grădiniţa „Lumina" şi Centrul de Zi al Fundaţiei „Est Europa" din Municipiul Oradea. În cadrul acestor activităţi, pe lângă sfaturi şi recomandări preventive, poliţiştii de prevenire bihoreni le-au oferit copiilor prezenţi şi mărtişoare, simboluri ale renaşterii naturii.
Totodată, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor a fost organizată expoziţia „Vestitorii Primăverii", cu mărţişoare confecţionate de copii din cadrul a trei centre de plasament ale D.G.A.S.P.C. Bihor.
Ioana Lascău
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ziua de 1 Martie, sărbătorită de poliţiştii bihoreni în trafic şi alături de copii.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 10 decembrie 2019