Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Expoziție de mărțișoare eco la Inspectoratul Școlar

Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna”

Expoziție de mărțișoare eco la Inspectoratul Școlar

În cadrul proiectului Eco-Școala, cinci clase de elevi de la Școala Gimnazială,,Oltea Doamna" din Oradea au confecționat mărțișoare ecologice, din materiale reciclabile, care au fost expuse la Inspectoratul Școlar Județean Bihor de către doamna inspector școlar Daniela Sopota, coordonatorul activității.

Și-au bătut capul în făurirea de mărțișoare originale eco, făcând risipă de imaginație și forță creatoare, prichindeii claselor pregătitoare C, D și E (școlarii doamnelor prof. Elena Pavel, Laura Ienei-David și Daniela Oros), elevii din clasele I A și a III-a B, îndrumați de doamnele prof. Cristiana Vidican și Romelia Ciarnău.
Paleta materialelor reciclabile este atât de bogată și variată încât au ajuns să mulțumească și să încânte atât pe micii făurari, cât și pe beneficiari. Și acum ca și în iarnă, la împodobirea brăduților din curtea școlii. Dar primăvara e abia la început. Câte nu se vor mai întâmpla când vor ieși în mijlocul naturii, care îi așteaptă și îi iubește. (Laura Ienei-David)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Expoziție de mărțișoare eco la Inspectoratul Școlar.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 21 iulie 2019