Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Prima întâlnire a unui nou proiect Erasmus +

Delegația C.T. ,,Mihai Viteazul” a participat în capitala Estoniei, la

Prima întâlnire a unui nou proiect Erasmus +

În perioada 1 - 4.03.2017, s-a desfășurat în frumoasa capitală a Estoniei, Tallin, prima întâlnire a proiectului Erasmus + ,,Motivating and Meaningful Education (in a reach learning environment)", cu numărul de înregistrare 2016-1NL01-KA201-022915.

Țările partenere ale acestui proiect sunt: Olanda, Bulgaria, Estonia și România, țara noastră fiind reprezentată la nivel național de Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul" din Oradea, după cum am aflat de la domnul director, prof. dr. Filimon Ruben, managerul de proiect.
De asemenea, pentru o diseminare la o scară cât mai largă a conceptelor acestui proiect,  Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul" are ca partener local (județean) Inspectoratul Școlar Județean Bihor.
Scopul acestui proiect este stoparea abandonului școlar prin reorganizarea didacticii și a clasei, având la bază strategia celor șapte principii care vin în întâmpinarea unei mai bune dezvoltări a abilităților secolului XXI și facilitarea procesului de învățare prin implicarea activă a comunității.
Beneficiarii acestui proiect sunt în primul rând profesorii și implicit elevii, ca indici de evaluare și, de asemenea, mediul local educațional, prin implicarea directă în activitățile educaționale la nivel local a ONG-urilor, asociațiilor și a instituțiilor locale.
Astfel, la prima întâlnire, care a avut ca scop introducerea și dezvoltarea conceptului de ,,comunitate de practică", a indicatorilor de calitate la nivelul sistemului educațional și identificarea modalităților lor de abordare, au participat din partea Colegiului Tehnic ,,Mihai Viteazul", coordonatorul de proiecte internaționale, prof. Mela Delia și directorul adjunct, prof. Filip Marinela, iar din partea Inspectoratului Școlar Bihor, inspectorul școlar pentru educație permanentă și activitate educativă formală și non formală, prof. Sopota Daniela.
Următoarea întâlnire de proiect va avea loc în luna mai 2017, în Bulgaria, urmând ca în luna noiembrie 2017, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" să fie gazda ultimei întâlniri din acest proiect.
Prof. Delia Mela
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Prima întâlnire a unui nou proiect Erasmus+

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020