Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La mulţi ani, mămico!

De Ziua Internațională a Femeii

La mulţi ani, mămico!

Copiii Centrului de Îngrijire de Zi Oradea din cadrul A.S.C.O. s-au pregătit cum se cuvine să întâmpine primăvara şi Ziua mamei.

Alături de educatoarele lor, s-au pus pe treabă şi au confecționat, în atelierul de creație al Centrului, mărţişoare şi felicitări care de care mai frumoase. Şi pentru că sosirea primăverii  este prilej de bucurie şi gânduri frumoase, au pornit la drum, alături de educatoarele lor și  au dăruit,  cu mult drag, trecătorilor, mărţişoarele, aducând zâmbete și aprecieri din partea acestora.
Şi pentru că Ziua Femeii este un bun prilej de a-i arăta sentimentele pe care i le purtăm, copiii au susţinut un moment artistic compus din scenete, cântece şi poezii, interpretând personaje din lumea poveştilor şi le-au dăruit felicitări mamelor, care strâng esenţa şi întreaga semnificaţie a acestui personaj în viaţa lor, aducând zâmbete pe buze şi o lacrimă de bucurie în ochii acestora.
Directorul A.S.C.O., dna. Arina Moş, le-a urat mămicilor prezente la serbare „La mulţi ani!", le-a îndemnat să dăruiască necondiţionat, să ofere sprijin, încurajări copiilor lor, să fie  mereu alături de ei, şi nu în ultimul rând să-i iubească, să dezvolte o relaţie trainică cu copiii lor, relaţie care stă la baza dezvoltării stimei de sine, a bunătăţii şi blândeţii.
Obiectivul principal al Centrului de Zi este prevenirea separării copilului de familia sa, prin asigurarea unor activităţi de educaţie recreere şi socializare, cât şi a unor activităţi de sprijin şi consiliere psihologică gratuită pentru părinţi, care din cauza condiţiilor socio-economice precare şi a unui nivel de educaţie scăzut, nu le pot oferi copiilor condiţii minime de trai. Părinţii sunt ,,învăţaţi" să înţeleagă rolul iubirii şi afecţiunii din partea lor în dezvoltarea  optimă a copiilor.
Copiii din Centru beneficiază de masă zilnică, de sprijin în efectuarea temelor şi de rechizite şcolare.
La mulţi ani, tuturor femeilor!
Consuella Govor

Trimite email

joi, 20 februarie 2020