Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Momente speciale alături de mămici, la Grădinița cu Program Prelungit „Trei Ursuleți”

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii

Momente speciale alături de mămici, la Grădinița cu Program Prelungit „Trei Ursuleți”

,,Nu există pe lume nici prietenie, nici iubire care s-o egaleze pe cea a unei mame pentru copilul ei".

Preșcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Trei Ursuleți" din Oradea au avut parte de o activitate specială cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.
,,Ca un preambul al acestui eveniment, educatoarele grădiniței noastre au dorit să marcheze într-un alt mod Ziua Mamei, decât prin tradiţionala serbare şi astfel au desfăşurat activităţi creative în care au fost implicați copiii împreună cu mămicile lor dragi".
,,Ca și la Târgul mărțișoarelor, educatoarele au antrenat, în egală măsură, copiii, dar și mămicile, care au format o echipă și care s-au întrecut în imaginație, creativitate și originalitate, în bună conlucrare pentru reușita activității", după cum ne-a spus dna director Popovici Nicoleta.
Activitățile au debutat cu jocuri interactive, jocuri de intercunoaștere, în centrul atenției fiind mămicile, iar la activitatea propriu-zisă mămicile împreună cu copilașii au avut de realizat diferite lucrări (vaza din şnuruire şi decorare, brăţară pentru mămici şi copii). Astfel, pe un fond muzical, preşcolarii, împreună cu mămicile şi îndrumaţi de cadrele didactice, au realizat adevărate opere de artă. În ultima parte a activității, preşcolarii le-au încântat pe mămici cu un scurt program artistic, cu cântece pentru mămici în limba română, engleză și germană, la final, invitându-le la dans. De asemenea, copiii le-au dăruit mamelor felicitări confecţionate împreună cu educatoarele, un prosop pictat și personalizat de fiecare copil în parte, precum și o diplomă specială pentru ,,Cea mai bună mamă!"
Părinții - parteneri în educație
În încheiere, mămicile au împărtășit impresii și trăiri legate de activitatea la care au participat, au servit limonadă, brioșe și s-au destins alături de cel mai de preț dar al lor - copilul!
„Această acţiune, ca și cea de Mărțișor, face parte din proiectul Părinții - parteneri în educație, proiect pe care îl derulăm la nivelul grădiniţei noastre şi la care participă toate cadrele didactice, împreună cu copiii. Acest proiect se derulează pe parcursul mai multor luni, astfel avem acţiuni cu mămicile, cu tăticii, dar și împreună cu bunicii. Cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Trei Ursuleţi" care au făcut posibilă desfășurarea activităților sunt: preşedintele Grădiniţei cu Program Prelungit „Trei Ursuleţi" - doamna Nistreanu Laura Delia și echipa G.P.P. „Trei Ursuleţi": grupa mică - Piticot:  ed. Olău Ramona şi Pituţ Mariana; grupa mică A - ed. Negrău Elena şi Petrescu Alina; grupa mică B - ed. Popa Alicia şi Brăinaş Daniela; grupa mijlocie - mare - ed.  Bogdan Ianki Monica şi Roşca Ioana; prof. psihologoped Horga Florina, prof. lb. engleză Curta Timea, prof. lb. germană Privantu Lavinia; director prof. Popovici Nicoleta.
Ioana Roșca
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Momente speciale alături de mămici, la Grădinița cu Program Prelungit „Trei Ursuleți”. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020