Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” - Legături țesute prin artă și poveste

În școala ecologiștilor de profesie

La Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” - Legături țesute prin artă și poveste

Vineri, 10 martie 2017, am ajuns la școala cu cele mai multe articole publicate pe ovidan.ro (261 de articole).

Citindu-le, fie și numai pe verticală, îți poți face o părere bună și reală despre această unitate de învățământ, care deține  și titlul de Eco-Școală și steagul verde.
Eu m-am aflat într-o inspecție metodică la domnișoara profesor Jurcuț Gheorghina (pentru obținerea gradului didactic II).
Fără cuvinte... activități ,,ca la carte", copiii (în clasa I) nemaipomeniți!
Vizitând școala și stând de vorbă cu doamna director, prof. dr. Gheorghina Bârlădeanu, am rămas plăcut surprinsă de numărul mare de proiecte care se derulează la nivelul acestei școli reprezentative, chiar dacă funcționează într-un cartier al municipiului nostru, dar care nu trebuie catalogată ca atare, nici din dușmănie.
Am simțit o adevărată plăcere să asist la lecții, să stau de vorbă cu elevii și cu domnișoara profesor. Păcat că frumoasa livadă din curtea școlii nu a înflorit încă, să pot exclama pe deplin: La ,,Avram Iancu" e raiul pe pământ, cu pomii înfloriți, deocamdată în desenele celor mici!
Prof. Laura Ienei-David
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: La Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” -  Legături țesute prin artă și poveste.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019