Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Locurile de parcare din partea superioară a Parcării Rogerius pot fi ocupate și de posesorii de abonamente cu marcaj alb

Mulțumim pentru precizare!

Locurile de parcare din partea superioară a Parcării Rogerius pot fi ocupate și de posesorii de abonamente cu marcaj alb

La începutul acestei săptămâni, mai mult de jumătate din locurile de parcare de la parterul parcării D+P de lângă Piaţa Rogerius au fost marcate cu alb. În prezent, în zona superioară a parcării sunt 112 locuri cu marcaj alb, restul de 90 rămânând cu marcaj galben.

Locurile cu marcaj galben sunt de scurtă durată (maxim 2 h) și se pot ocupa prin achiziția tichetului de parcare (2,60 lei/1 h), iar cele cu marcaj alb sunt de lungă durată, pentru acestea putând fi folosite abonamentele valabile în parcările cu marcaj alb din municipiu. Locurile de la demisolul parcări D+P sunt în continuare rezervate celor care au achiziţionat abonamente pentru această parcare.
"Având în vedere că este o zonă aglomerată și că ne dorim să folosim cât mai eficient această parcare nou construită din vecinătatea Pieței Rogerius, cca 55% din locurile de parcare din zona superioară a parcării au fost trasate cu marcaj alb, astfel încât și posesorii de abonamente de parcare să poată parca pe perioada zilei în zona superioară a Parcării Rogerius", ne-a declarat dl. Lucian Popa - directorul Direcției Patrimoniu Imobiliar din Primăria Oradea.
Primăria Oradea finalizat în cursul anului trecut parcarea D+P din vecinătatea Pieții Rogerius. Parcarea cu suprafața de 5.467,76 mp are 395 locuri, fiind formată dintr-un demisol, cu o capacitate de parcare de 193 de mașini și un parter neacoperit, cu o capacitate de 202 mașini. Valoarea lucrărilor a fost de 14.363.800 lei fără TVA. (B.P.)

Trimite email

joi, 20 februarie 2020