Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Dăruiește-mi puțină fericire!”

Căsuțe pentru păsărele

„Dăruiește-mi puțină fericire!”

Din dorința de a proteja natura, elevii clasei I C de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna", coordonați de profesor Rodica Fechete, au reeditat în cadrul Proiectului Internațional ECO ȘCOALA o activitate de mare succes în rândul copiilor, „Căsuțe pentru păsărele - Dăruiește-mi puțină fericire".

Prin această activitate elevii și-au propus să picteze căsuțe pentru păsărele astfel încât acestea să devină adevărate adăposturi ale bucuriei pentru păsărelele zgribulite, pe toată durata iernii geroase.
Pregătiți cu căsuțe din lemn, confecționate cu multă dragoste de către părinți, bunici sau prieteni, s-au organizat pe echipe și s-au pregătit pentru o activitate de suflet, o activitate de creativitate.
Au ales culori vesele, modele care să le reamintească de anotimpul călduros, să le invite fără grai în interiorul lor. Astfel, au pictat în culorile bucuriei fiecare floare, fluturaș, gâză, ca într-o simfonie a fericirii, dăruind puțină bucurie din sufletul fiecăruia în parte... Le-au împreunat prin munca în echipă și rezultatul a fost magic...
Căsuțele au fost așezate cu grijă în copacii din curtea școlii noastre, așteptând ca gazde primitoare viitorii prieteni. Astfel, copiii au învățat foarte multe lucruri: să iubească natura și păsărelele, să lucreze în echipă, să combine cu grijă culorile. Cu siguranță, vor mai face și acasă căsuțe pictate pentru păsărele... Dar cel mai frumos lucru a fost că au devenit atât de fericiți după ce au dăruit puțină fericire colegilor, naturii, păsărelelor...
Curios lucru: Cu cât dăruim mai multă fericire, cu atât devenim mai fericiți!
Rodica Fechete
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Dăruiește-mi puțină fericire!"

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019