Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bursa generală a locurilor de muncă

Vineri, 7 aprilie, la Centrul de Afaceri ,,Oradea Trade Center

Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează vineri, 7 aprilie 2017, între orele 9-16, Bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul se va desfășura la Centrul de Afaceri ,,Oradea Trade Center" (Str. Nufărului Nr. 28 E, lângă Lotus Center).
Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm  persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă si absolvenţii de orice formă de învăţământ să-și găsească un job pe măsura pregătirii, calificării şi  experienței lor profesionale. Pe de altă parte, dorim să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, şi de această dată, una generoasă, şi vom avea peste 1.500 de locuri de muncă vacante.
În plus, cei care vor participa la bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenţia noastră. După reuşita burselor organizate de agenţia noastră, avem speranţa că şi Bursa generală a locurilor de muncă din aprilie va fi un real succes şi  vom reuşi astfel să dovedim încă o dată că suntem o instituţie modernă şi flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii.
Ca o noutate în acest an, printr-un parteneriat încheiat cu I.T.M. Bihor vom oferi în cadrul unui stand dedicat în acest sens informare și consiliere, atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și companiilor prezente la eveniment.
Csaba  Békési
director  executiv

Trimite email

duminică, 27 septembrie 2020

Poza zilei

Noi votăm cu Daria!

Astăzi, 27 septembrie 2020, în ziua alegerilor locale, când toți cei mari, adulții, se pregătesc să meargă la vot pentru a-și alege candidații care să-i reprezinte, noi, cei mici, o votăm pe colega și prietena noastră Daria Creț, de la Școala Gimnazială ,,Dacia", și o felicităm!
De ce?
Pentru media generală 10 pe care a obținut-o la examenul național din vară, la Evaluarea Națională!
Ne-am mândrit cu ea, când am văzut-o între cei 19 absolvenți de 10 ai Bihorului (cinci la Bacalaureat și 14 la Evaluarea Națională)!
Colegii, prietenii și doamna învățătoare