Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

A început a doua etapă de înscriere în învăţământul primar

S-au afişat rezultatele finale după prima etapă de înscrieri

A început a doua etapă de înscriere în învăţământul primar

Conform calendarului de admitere în învăţământul primar 2017, în 23 martie s-au afişat rezultatele finale după prima etapă de înscrieri.

Astfel, în judeţul Bihor au fost introduse şi validate 4.646 de cereri. Dintre acestea, au fost admise 4.628 de cereri, reprezentând 99,6 % din totalul solicitărilor înregistrate. Astfel, 3.819 cereri au fost admise la prima opţiune făcută pentru şcoala de circumscripţie (faza I), 805 au fost admise la prima opţiune făcută pentru altă şcoală (faza a II-a), iar 22 au fost admise la a doua opţiune făcută pentru şcoala de circumscripţie (faza a III-a). Celelalte 18 cereri vor fi soluţionate în a doua etapă, deoarece nu conţineau în fişa de înscriere opţiunea pentru revenirea la şcoala de circumscripţie.
A doua etapă de depunere a cererilor, rezervată copiilor care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ după prima etapă, se va desfăşura în perioada 24 - 30 martie. În acest sens, părinţii vor completa un nou formular de înscriere, repartizarea urmând a se realiza pe locurile disponibile după prima etapă. Unităţile de învăţământ sunt obligate să afişeze situaţia copiilor înscrişi şi a locurilor libere, după fiecare etapă de înscriere. Rezultatele finale vor afişate în unităţile de învăţământ şi pe site-ul Inspectoratului Școlar în data de 6 aprilie. În perioada 7-13 aprilie vor fi soluţionate, la nivel local, toate cazurile nerezolvate.
Locurile rămase vacante pentru a doua etapă de înscriere în învăţământul primar, precum şi alte detalii, se găsesc pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, secţiunea Învătâmânt Primar, http://www.isjbihor.ro/curriculum/invatamant-primar/726-inscrierea-in-invatamatul-primar-2017                                                                                                  Biroul de Presă al I.Ş.J. Bihor

Trimite email

joi, 27 iunie 2019