Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Vreau să fiu mare vedetă”

Votați-o pe Miruna Brîndușa Gavriș, miercuri seara, la Antena 1, la ...

„Vreau să fiu mare vedetă”

Miruna Brîndușa Gavriș, din Oradea, la cei șapte anișori, e o mică vedetă, dar vrea să ajungă mare vedetă, după cum veți putea afla mâine seară (miercuri, 5 noiembrie 2008), în cadrul emisiunii „Vreau să fiu mare vedetă”, de la Antena 1 (emisiune care se va difuza între orele 20.30 și 22.30).

 Premii cu grupul „Vivere”, dar și individual
Miruna face parte din cunoscutul, îndrăgitul și titratul grup “Vivere” (coordonat de dna Valeria Mișcuția), omniprezent la toate manifestările culturale importante ale Oradiei și nu numai, fiind invitat și la nenumărate sărbători comunale.
Miruna a debutat în 2006, la vâsta de cinci ani, cântând în grupul “Vivere”, chiar la o asemenea manifestare culturală, la Zilele comunei Măgești.
Mică, dezinvoltă, jucăușă, prietenoasă și plină de calități, Miruna radiază lumină și căldură, cucerește din prima, fiind îndrăgită pentru chipul său angelic și caracterul său frumos.
Noi am cunoscut-o anul trecut, la ultima ei serbare din viața de preșcolar, la Grădinița nr. 42 – “Maria”. Directoarea grădiniței, doamna Viorica Indrea, ne-a pus în gardă, și ne-a furnizat cele dintâi informații despre mica vedetă.
Prima sa participare la un festival a însemnat și prima reușită - o mențiune la  Festivalul internațional “Suflet de stea”, de la Aleșd, în 2007. În același an, Miruna avea să obțină două premii III - la “Ursulețul de aur”, de la Baia Mare și la "Mamaia copiilor",  precum și premiul I (împreună cu colegii săi din grupul “Vivere”, la  “Mamaia copiilor”, la secțiunea grupuri); premiu II - la “Delfinul de aur”, de la Năvodari; premiul III – la Festivalul internațional “Suflet de stea” , de la Aleșd, în  2008; premiul I - la Festivalul “Cerbul copiilor”, de la Sinaia, în 2008; premiul II - la "Mamaia copiilor" , precum și un premiu special acordat de poetul Adrian Păunescu; premiul I – la Festivalul internațional “Delfinul de aur”, în 2008; premiul II – la “Nymphea Music”, de la Oradea, în  2008; premiul II - la “Cerbul copiilor”, împreună cu grupul “Vivere”, premiul III - la "Mamaia copiilor", cu trupa “Tuppy Duppy”. Și tot împreună cu grupul “Vivere” a participat la finala concursului internațional al muzicii pentru copii General Education Festival – GEF 2008, de la San Remo, Italia.
În nenumărate rânduri a fost prezentă împreună cu grupul “Vivere” la diferite emisiuni la posturile locale de televiziune (TVS și Transilvania TV), dar și la posturi de televiziune din Capitală (TVR 2, PRO TV, Național TV), precum și la Radio România Actualități. Are înregistrate cinci piese solo (“De ce n-are ursul coadă”, “Weekend la țară”, un colind – “Ziurel de ziuă”, “Norocul meu” și “Reclame”), iar cu grupul “Vivere” și trupa “Tuppy Duppy” are, de asemenea, câteva piese (5).
Așadar, mica noastră vedetă are toate motivele să aspire la statutul de mare vedetă, chiar dacă e încă mică școlăriță (în clasa I, la Școala “Oltea Doamna”), care iubește păpușile și jocurile animate (pe calculator) și căreia îi place să se joace cu bicicleta în parc, să danseze și să înoate.
Votați-o pe Miruna!
Mâine seara, Miruna va concura în cadrul emisiunii de la Antena 1 - "Vreau să fiu mare vedetă", și are nevoie de votul nostru, al orădenilor și nu numai…
Se va putea vota în timpul emisiunii, prin SMS, la nr. 1272, cu mesajul MIRUNA, prin rețelele mobile Vodafone, Orange sau Cosmote, dar și prin Romtelecom, la numărul care va fi afișat în timpul transmisiunii în direct. Emisiunea va fi reluată joi, 6 noiembrie (între orele 14.00 și 16.00).
Mai multe informații despre Miruna și colegii săi din grupul “Vivere”, puteți găsi și pe: http://vivere.weblog.ro/ (Ov. D.)

Trimite email

joi, 12 decembrie 2019