Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Inaugurarea noilor dotări ale instituției: un spațiu de recreere, în curtea școlii și o sală multimedia

Moment festiv la Liceul Teoretic „Ady Endre” din Oradea

Inaugurarea noilor dotări ale instituției: un spațiu de recreere, în curtea școlii și o sală multimedia

Joi, 6 aprilie 2017, Liceul Teoretic „Ady Endre" din Oradea a îmbrăcat haine de sărbătoare.

Doamna director Vad Márta a avut bucuria de a ne invita la inaugurarea noilor dotări ale instituției, un spațiu de recreere amenajat în curtea școlii și o sală multimedia. Acestea reprezintă rezultatul unui efort comun depus deopotrivă de personalul didactic și auxiliar al școlii, Episcopia Romano-Catolică Oradea și părinții elevilor. În anul precedent, școala a participat la concursul național „Olimpiadele Kaufland", desfășurând un număr impresionant de activități extracurriculare și obținând la final un binemeritat premiu - o sponsorizare în valoare de 20. 000 euro. Astfel, banii dobândiți au contribuit la optimizarea calității demersului didactic și a vieții școlare per ansamblu. Utilizând resursele tehnologice puse la dispoziție, doamna profesor Hercuț Otilia a expus într-o prezentare https://prezi.com/cfpmr3afurbd/olimpiadele-k/) 
experiența acumulată de-a lungul celor 103 activități derulate în cadrul concursului, evidențiind o serie de calități demonstrate de participanți.
Doamna director și-a exprimat recunoștința față de susținătorii instituției, apreciind progresul acesteia ca fiind în corelație cu sprijinul oferit de toți partenerii procesului instructiv-educativ. Considerația domniei sale s-a îndreptat și către personalul didactic, care oferă constant dovezi de abnegație, perseverență, creativitate și tact pedagogic.
Liceul „Ady Endre" este recunoscut pe plan local, național și internațional pentru rezultatele deosebite obținute la o serie de competiții din domenii diverse, precum: fizică, limbă și literatură, robotică, matematică, chimie, informatică, sport etc.
La festivitate au participat elevi, părinți, cadre didactice, auxiliare și nedidactice, dar și invitați, precum: Pásztor Sándor (președintele Consiliului Județean), Szabó Ödön (deputat), Kéry Hajnal (inspector școlar general adjunct), Sele Tünde (inspector), Huszár István (consilier local), Kecse Gabriella (consilier local) și directori școlari din Oradea și județul Bihor. 
Încărcați de bucuria succeselor repurtate, liceenilor nu le rămâne acum decât să valorifice beneficiile oferite în cadrul instituției de învățământ și să urce ștacheta performanțelor tot mai mult.
Laborare omnia vincit!
Prof. Hercuț Otilia
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Inaugurarea noilor dotări ale instituției: un spațiu de recreere, în curtea școlii și o sală multimedia.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 13 august 2020