Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Comportamentul eco-responsabil la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna”

Necesitatea reciclării,

Comportamentul eco-responsabil la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna”

Copiii învaţă uşor comportamentul eco-responsabil, devenind conştienţi de necesitatea reciclării, un pas important în protejarea resurselor naturale şi a mediului înconjurător.

Când este vorba de reciclare, continuitatea este un mod de viaţă. Parteneriatele bune aduc succesul oricărei acţiuni. Astfel, ȋn cadrul proiectului Eco-şcoala, continuăm colaborarea cu elevii şcolii din Macedonia, prin diverse activităţi.
Elevii clasei pregătitoare C, îndrumaţi de dna profesor Elena Pavel, au realizat prima lor machetă din materiale reciclabile aduse chiar de ei, pe care le-au transformat ȋn flori, fluturaşi și buburuze. Produsul final a fost intitulat ,,Primăvara", iar copiii au fost ȋncântaţi de ceea ce au realizat.
Colegii lor mai mari din clasa a II-a E, ȋndrumaţi de dna profesor Bireş Ramona, au intrat ȋn spiritul sărbătorilor Pascale, realizând ȋmpreună din materiale reciclabile, puişori, ouă şi iepuraşi. Acestea au fost aşezate cu grijă ȋntr-un decor potrivit, iar rezultatul final a fost pe placul tuturor.
Și colegii și partenerii noștri din Macedonia au realizat din materiale reciclabile o expoziţie de primăvară.
Ramona Bireș
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Comportamentul eco-responsabil la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna”. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019